Bloggen har fået et nyt accessorie

Jeg har igennem et stykke tid fået mange mails fra jer læsere og følgere, som spørgerefter links til, hvor de kan købe ting, som jeg har vist eller fortalt om på her bloggen. Til tider har jeg da også linket til steder, hvor de kan købes. Det er bare ikke altid, at jeg kan finde et godt sted eller den rigtige pris på de produkter, som jeg gerne vil hjælpe med jer med at finde.

Derfor har jeg nu besluttet at supplere bloggen med en lille webshop, hvor I bl.a. kan købe nogle af de ting, som jeg bringer her på bloggen. Der vil løbende vil blive skiftet ud i sortimentet, så udvalget altid er aktuelt og ”friskt” – så vent ikke for længe med købe 😉

Jeg vælger selv alle varer ud fra sæson, trends eller hvad der lige tiltaler og inspirerer mig. Shoppen vil ikke altid føre alt, hvad jeg skriver om, men jeg vil gøre mit bedste for at den kan hjælpe dig. Du vil kunne shoppe beauty, en håndfuld tøjmærker, smukke ting til hjemmet og eksklusive produkter til køkkenet.

Shoppen laves i samarbejde med Zircles, der også står for forsendelse og pakning. Jeg håber, at I bliver glade for shoppen og de muligheder den bringer. De første varer bliver bl.a. tøj fra Ema Ét Malina, som du måske husker fra mit indlæg i sidste uge – der er nemlig lige nu er 40% rabat!!! Tjek det hele ud her!

Jeg har iøvrigt arbejdet på et nyt design på bloggen, og jeg har glædet mig til at få det i luften – hvad sys I om det? 🙂

Salli
Følg I'm Salli på:  Facebook  //  Bloglovin'  //  Pinterest
Instagram: @imsalli.dk

Læg en Kommentar