bons conseils & guides,  cheveux,  Beauté

2 de 3: Il ne vous a pas, vous pouvez utiliser la poudre à pâte // shampooing

Få smukt og rent hår med bagepulver. Det andet ud af de tre indlæg jeg vil skrive i dette temaDet troede du ikke du kunne bruge bagepulver til…’ handler om hårvask. Bagepulver er nemlig et helt fantastisk middel til at vaske lokkerne i. Håret bliver blødt og lækkert og jeg bruger det med jævne mellemrum. Det giver en fantastisk glans til håret og desuden en dejlig, frisk og ren følelsespecielt i hovedbunden.

Læste du mit første indlæg i rækken om, hvordan du kan bruge noget så simpelt som bagepulver i dine beauty rutiner?

Faktisk føles min hårbund langt mere ren, end når jeg har brugt en (dyr!) deep-cleansing shampoo, som jo egentlig er fremstillet til formålet. Jeg foretrækker istedet dette tip. Og det gør min pengepung bestemt også!

Jeg plejer ikke at bruge bagepulver ved hver hårvask, men mest når jeg har brugt mange stylingprodukter, for bagepulveret renser hovedbunden ekstra effektivt.

Da jeg har ret fint hår, foretrækker jeg til dagligt at bruge en god volumenshampoo. Men der er kvinder, som bruger bagepulver ved hver hårvask, og som er rigtig glade for det. Så hvis du er velsignet med en lækker fyldig manke, så ser jeg ingen grund til, at du ikke skulle bruge bagepulveret flere gange ugentligt

Vous avez besoin:

En lille skål
3 à soupe. levure
3 spsk vand

Faites comme cela:

1. Put bagepulveret i skålen

2. Put vandet i, og rør rundt. Det vil begynde at bruse. Lad det bruse af, mens du rører med en ske. Det kan være, at du skal justere en anelse med lidt mere vand eller med lidt mere bagepulver for at få den rette konsistens.

3. Når det har en sådan en skummet grød-agtig konsistens, så er du ved at være der.

4. Fordel blandingen som du ville gøre med almindelig shampoo og skyl ud.
Se souvenir, at det ikke skummer, så det er nødvendigt at fordele blandingen ret grundigt.
Følg efter med balsam.

Det næste indlæg i rækken om bagepulver som vidundermiddel handler om noget til negleneSpændendeStay tuned! 🙂

4 commentaires

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.