dobrych rad & prowadnice,  włosy,  piękno

2 z 3: To prawda, można użyć proszku do pieczenia // szampon

Get piękne i czyste włosy z sody oczyszczonej. Det andet ud af de tre indlæg jeg vil skrive i dette tema 'Det troede du ikke du kunne bruge bagepulver til…’ Wszystko o umyciu. Soda oczyszczona jest w rzeczywistości to fantastyczny sposób, aby umyć zamki w. Włosy stają się miękkie i smaczne i używam go regularnie. Zapewnia wspaniały połysk włosów, a także ładny, świeże i czyste uczucie – szczególnie w skórze głowy.

Læste du mit første indlæg i rækken om, hvordan du kan bruge noget så simpelt som bagepulver i dine beauty rutiner?

Faktisk føles min hårbund langt mere ren, end når jeg har brugt en (dyr!) deep-cleansing shampoo, som jo egentlig er fremstillet til formålet. Jeg foretrækker istedet dette tip. Og det gør min pengepung bestemt også!

Jeg plejer ikke at bruge bagepulver ved hver hårvask, men mest når jeg har brugt mange stylingprodukter, for bagepulveret renser hovedbunden ekstra effektivt.

Da jeg har ret fint hår, foretrækker jeg til dagligt at bruge en god volumenshampoo. Men der er kvinder, som bruger bagepulver ved hver hårvask, og som er rigtig glade for det. Så hvis du er velsignet med en lækker fyldig manke, så ser jeg ingen grund til, at du ikke skulle bruge bagepulveret flere gange ugentligt

trzeba:

En lille skål
3 łyżki. proszek do pieczenia
3 spsk vand

Czy w ten sposób:

1. Put bagepulveret i skålen

2. Put vandet i, og rør rundt. Det vil begynde at bruse. Lad det bruse af, mens du rører med en ske. Det kan være, at du skal justere en anelse med lidt mere vand eller med lidt mere bagepulver for at få den rette konsistens.

3. Når det har en sådan en skummet grød-agtig konsistens, så er du ved at være der.

4. Fordel blandingen som du ville gøre med almindelig shampoo og skyl ud.
pamiętać, at det ikke skummer, så det er nødvendigt at fordele blandingen ret grundigt.
Følg efter med balsam.

Det næste indlæg i rækken om bagepulver som vidundermiddel handler om noget til negleneSpændendeStay tuned! 🙂

4 Komentarze

Zostaw odpowiedź

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.