boas dicas & guias,  cabelo,  beleza

2 de 3: Ele não o fez, você poderia usar o fermento em pó // xampu

Få smukt og rent hår med bagepulver. Det andet ud af de tre indlæg jeg vil skrive i dette tema ‘Det troede du ikke du kunne bruge bagepulver til…’ handler om hårvask. Bagepulver er nemlig et helt fantastisk middel til at vaske lokkerne i. Håret bliver blødt og lækkert og jeg bruger det med jævne mellemrum. Det giver en fantastisk glans til håret og desuden en dejlig, frisk og ren følelsespecielt i hovedbunden.

Læste du mit første indlæg i rækken om, hvordan du kan bruge noget så simpelt som bagepulver i dine beauty rutiner?

Faktisk føles min hårbund langt mere ren, end når jeg har brugt en (dyr!) deep-cleansing shampoo, som jo egentlig er fremstillet til formålet. Jeg foretrækker istedet dette tip. Og det gør min pengepung bestemt også!

Jeg plejer ikke at bruge bagepulver ved hver hårvask, men mest når jeg har brugt mange stylingprodukter, for bagepulveret renser hovedbunden ekstra effektivt.

Da jeg har ret fint hår, foretrækker jeg til dagligt at bruge en god volumenshampoo. Men der er kvinder, som bruger bagepulver ved hver hårvask, og som er rigtig glade for det. Så hvis du er velsignet med en lækker fyldig manke, så ser jeg ingen grund til, at du ikke skulle bruge bagepulveret flere gange ugentligt

você precisa:

En lille skål
3 colheres de sopa. fermento em pó
3 spsk vand

Fazer como este:

1. Put bagepulveret i skålen

2. Put vandet i, og rør rundt. Det vil begynde at bruse. Lad det bruse af, mens du rører med en ske. Det kan være, at du skal justere en anelse med lidt mere vand eller med lidt mere bagepulver for at få den rette konsistens.

3. Når det har en sådan en skummet grød-agtig konsistens, så er du ved at være der.

4. Fordel blandingen som du ville gøre med almindelig shampoo og skyl ud.
lembrar, at det ikke skummer, så det er nødvendigt at fordele blandingen ret grundigt.
Følg efter med balsam.

Det næste indlæg i rækken om bagepulver som vidundermiddel handler om noget til negleneSpændendeStay tuned! 🙂

4 Comentários

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Este site utiliza o Akismet para reduzir spam. Fica a saber como são processados os dados dos comentários.