I'm Salli

EBAY TIP: Cool statementpieces og guldsmykker

Jeg fik en bunke glimmer-goodies fra eBay hjem den anden dag. Jeg var ret overrasket over, hvor fine smykkerne faktisk er, så jeg tænkte, at jeg ville dele links til dem med jer.

Når jeg shopper på eBay, så er jeg, på grund af de billige priser, ikke så bange for, at tage nogle chancer med hvad jeg køber. Jeg køber fx ofte som her nogle mere crazy statementpieces end hvad jeg normalt ville købe i en butik eller webshop herhjemme. Til de 5-10-15,- som varene ofte kun koster, lader jeg mig selv have det lidt sjovt og afprøve nogle nye trends. Hvis jeg kun bruger det en enkelt gang – so what. Til den pris betyder det jo ikke så meget.

Engang imellem får jeg da også bare ét eller andet crap hjem, som ryger i gemmeren og aldrig ser dagens lys igen. Men det er squ egentlig også bare en del af charmen. Det er da heller ikke alle smykkerne, som har så lang levetid, men så længe man ved det, så er det jo også en udemærket undskyldning for at købe lidt nyt hjem 😉

Læs også dette indlæg: En dag på photoshoot

En af ulemperne ved eBay, Miniinthebox, Aliexpress og den slags sider er dog den ret lange leveringstid. Somme tider kan man så også blive overrasket over, at det bliver leveret hurtigere end forventet. Men man skal generelt være ude i god tid, hvis det er fordi, man planlægger at bruge varerne til en bestemt lejlighed eller man vil give det som en gave. Som i rigtig god tid. Jeg plejer at regne med 3 ugers leveringstid. Men der kan også kun gå 10-12 dage hvis jeg er heldig. Men der er også virkelig mange penge at spare, hvis man sammenligner med fx smykker fra Pieces eller H&M. Og så får man noget, som ikke er magen til alle andres. Derfor synes jeg, at det er ventetiden værd!

Guldøreringe med blå sten her til lige knap 11,- og guldøreringe med sorte sten her til 12,33 kr

Statementhalskæde med parfumeflakon og similisten her til kun 23,-

Cool guldarmbånd som slange med masser af similisten her til 17,87 kr

 Tjek evt. også denne gruppe på facebook, hvor der indimellem deles nogle spændende fund 🙂

 

Exit mobile version