Om Salli

> Om Salli

 

Om mig og bloggen

salli marianna villefrance

Om bloggen

I’M SALLI er mit personlige fristed. Her nørdes alle emner inden for skønhed krydret med små afstikkere til mad, mode og småtossede gør-det-selv indslag – og altid med et glimt i øjet.

Jeg er i mit rette element, når jeg kan få lov at servere de lidt ’nørdede’ emner i en mere spiselig udgave. For mig handler skønhed ikke nødvendigvis om at være dyrt, men det skal være effektivt og plejende – også på den lange bane. Derfor er det naturligt for mig at tale sammenhængen mellem ingredienser og effekt.

På I’M SALLI får man ingen ligegyldigheder fra hverdagen. I stedet bliver der gået i dybden med skønheden, så både den ”almindelige” kvinde og makeupartisten kan finde inspiration, som de ikke finder andre steder.

Om mig

Jeg hedder Salli Marianna Villefrance og jeg er 29 år gammel. Jeg er makeup artist og brow ekspert, og til dagligt er jeg browbar manager for Benefit Cosmetics i Sephora på Købmagergade. Til dagligt bor jeg på Teglholmen i København med min kæreste med Henrik og vores lille hund Nellie.

Skønhed og make-up

Mit første modeljob var en tøjreklame for Føtex, da jeg var tre år gammel. Min modelkarriere var indtil 2004 mest for sjov, men da jeg stoppede som eliterytter blev det mit primære fokus.

På mine modeljobs hos mine faste kunder og fotografer blev det hurtig kendt, at jeg var dygtig til at lægge min egen makeup. Med blev tiden blev det til, at jeg selv lagde min makeup på en stor del, af de shoots jeg blev booket til. Fotograferne og min modelbooker begyndte siden at booke mig som makeupartist til shoots med andre modeller.

Min passion for skønhed begyndte før jeg startede i skole. Da jeg var 5 år begyndte min mor at læse til kosmetolog og jeg kan huske, hvordan jeg har brugt timer på at observere, hvordan hun lagde sin makeup om morgenen eller før hun skulle ud. Specielt hendes høje kindben og hendes røde læbestift kan jeg huske, at jeg var særlig betaget af.

På min mors kosmetologuddannelse lånte hun ofte makeup-how-to-videoer med hjem (oh yes, oldschool VHS bånd!) og i de tidlige skoleår husker jeg, hvordan jeg ofte sad og så dem, når jeg kom hjem fra skole. Allerede dengang lærte jeg derfor hvordan man forvandlede en dagsmakeup til en aftenmakeup – var der nogle der sagde skønhedsnørd? Den videbegærlighed omkring makeupteknikker og hudpleje, som jeg dengang etablerede, har heldigvis fulgt mig lige siden.

Idag betyder det, at jeg har en passioneret, men kritisk tilgang til makeup, hud- og hårpleje. Jeg har gerne fingrene i det meste, der er på beautymarkedet, men derfor har jeg stadig nogle favoritter som har holdt ved i mange år. Jeg ved også, at pris og kvalitet hænger sammen, men det er stadig ikke altid det dyreste, som er det bedste.

Jeg elsker RIGTIG mad

Min interesse for mad startede allerede som barn, da jeg er vokset op som mælkeallergiker. I min barndom blev jeg hurtigt vant til at jeg ikke spiste det samme som de andre, og derfor har det aldrig generet mig. Da mælkefri kost dengang ikke var så udbredt gav det da en del udfordringer. Det gav dog også inspiration til at tænke alternativt og med tiden er jeg blevet god til at mærke, hvad min krop har brug for – og jeg lytter (som regel) også til den;-) Mine teenage- og ungdomsår har derfor altid været domineret af sund kost og diæt – først som eliterytter og siden som fotomodel.

Jeg har forsøgt mig med en del forskellige kostprincipper før jeg landede hvor jeg føler mig bedst tilpas i krop og sind. Her kan paleo, blodtypekost og Atkins nævnes. I sidste ende er det rigtig mad lavet fra bunden med sæsonenens rene råvarer, som gør det for mig.

Sund i sjæl, sund i krop

Jeg er uddannet yogainstruktør i Hatha yoga hos SenSes i København. Yoga har altid betydet noget særligt for mig. Både som barn og i mine teenageår, hvor yoga og såvel karate var et fysisk og psykisk supplement til min ridekarriere og ligeledes i mine voksenår, hvor det giver mig en ro og velvære jeg ikke finder i noget andet. Jeg finder det specielt lækkert i en kombination med løb. Hatha, yin og hotyoga er mine klare favoritter. Meditationen er en uundværlig del af det, og mindfulness dyrker jeg på daglig basis. Jeg er af den klare overbevisning om, at en sund sjæl giver en sund krop – og også på et dybere plan end den hypede floskel “om at man bare skal tænke positivt”.

Jeg håber, at du vil nyde besøget her på min blog. Ønsker du at kontakte mig for spørgsmål eller forretningsforespørgsler, er du mere end velkommen til at kontakte mig på kontaktformularen lige her.

Du kan også følge min dagligdag her på min Instagram, samt holde dig opdateret om nyheder og andre spændende ting på bloggens facebookside.

Happy reading and enjoy the stay!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: