Lowcarb Rezepte

Blomkålstabouleh – köstliche Beilage zu fast allem

Blomkålstabouleh ist wirklich einer meiner Favoriten, Wenn es um Zubehör für Fleisch. Es schmeckt so gut und es platzt mit Vitaminen. Normalerweise verwenden Sie den Bulgur oder Couscous in tabouleh, aber Ich mag eigentlich bessere Version mit Blumenkohl – und es ist in dieser Version Schnäppchen sowohl glutenfrei und lowcarb, Paléo und was wir haben!

Blomkålstabouleh passer til mange retter, men jeg synes den er specielt lækker i en kombination med en helstegt kylling, laks eller en sammenkogt ret som fx en god curry. Den er af arabisk oprindelse, og smager specielt godt med de varme krydderier.

Blomkålet er i sæson fra juni til november, så det er sidste chance for at få den lowcarb-venlige og fiberrige kål mens den er i sæson. Både tomater, koriander og rødløg er faktisk ligeledes i sæson, så det er en super måde at få en masse af de råvarer, som er friske og fyldt med vitaminer lige nu.

Lesen Sie auch: Leckere Kochbuch ohne Milch und Gluten aus den Schwestern Femme Lebensmittel

Blomkålstaboulehen forlænger sommeren lidt, og det er en god måde at mindske madspild ved at bruge grøntsager, der måske ligger tilbage og er lidt ensomme. Man kan nemlig sagtens tilføje og bruge det man lige har. Det gør jeg selv tit. Denne udgave er dog altid mit udgangspunkt. Som sagt er blomkålstabouleh en god makker til rigtig mange retter, men på kølige dage er den virkelig lækker til en spicy grøn eller gul curry med lam eller kylling.

Zutaten:
Ca. 2-3 Personen

1/2 blomkålshoved
1/2 Gurke
1 rød peberfrugt
10-12 cherrytomater
1 lille rødløg
En stor dusk persille eller koriandereller begge dele
4 spsk god olivenolie
Saften af en halv til en hel citron
Havsalt

Eine solche:

Riv blomkålet i enten foodprocessoren eller på den grove side af rivejernet (dette kan godt svine lidt, så gør det så vidt muligt ned i en stor skål). Del agurken på langs og skrab kernerne ud med en teske. Hak agurken, rødløget og peberfrugten i mega små tern. Del cherrytomaterne i kvarte og fjern saft og kerner. Hak krydderurterne groft eller fintsom du bedst kan lide det. Bland ingredienserne sammen i en skål.

Bland olivenolien og citronsaften og smag til med salt. Hæld det over taboulehen og vend det hele sammen. Blomskålstaboulehen kan med fordel trække lidt i køleskabet, men den kan også sagtens serveres med det samme.

TIP! Blomkålstabouleh kan sagtens spises dagens efter. Machen Sie jede. ekstra så der er til madkassen til næste dag.

Genieße dein Essen!

Ein Kommentar

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.