I'm Salli

Anmeldelse: Percy & Reed – useriøs seriøs god hårpleje!

Percy and reed anmeldelse

Percy & Reed er en linie af selv-u-højtidelige hårprodukter, som jeg har testet igennem efteråret. For at teste om disse hårprodukter favnede mere end bare min hårtype, som er normal, men i den tynde ende, så sendte jeg desuden nogle produkter videre til en testperson.

Min testperson har et anderledes og noget mere krævende (læs: smadret) hår end mig. Til manken med et utal af afblegninger bag sig var der særligt to produkter, som skilte sig ud.

Gå ikke glip af… Hvad 13 år i skønheds- og modebranchen har lært mig om livet

Blandt min testpersons og mine egne Percy & Reed -favoritter er:

Styling:

Eau My Goodness Shine & Fragrance Spray giver en rigtig fin glas til håret, men til forskel for andre shinesprays, så fedter og tynger denne rent faktisk ikke håret. A first for me! Normalt ligner jeg nemlig én, der ikke har vasket hår i ti dage, efter jeg har været i kontakt med et shineprodukt på spray. Jeg elsker at have den med i tasken, når jeg er på farten. Så kan håret få et pift, hvis det ser lidt tørt ud op af dagen. Bestemt en favorit! Kan købes her.

Big, Bold and Beautiful Dry Instant Volumising Spray kan også bruges i det mørke hår UDEN, at du bliver grå og grumset i hovedbunden. Den giver masser af volumen og med en størrelse på 200 ml. løber man heller ikke lige tør… Kan købes her.

Surprisingly Strong Extra Hold Hair Spray har en spraydyse, som fordeler produktet ultrafint over håret, hvilket er ideelt for mit hår, som er meget fint, og derfor hurtigt får product overload. Den har godt hold, og kan let børstes ud. Kan købes her.

Gå ikke glip af… Skønhedstabu #1: kraftig hårvækst på kroppen og i ansigtet

Percy & Reed hårpleje

Pleje:

Perfectly Perfecting Wonder Balm må jeg være ærlig at sige, at jeg misforstod lidt til at starte med. Men da min testperson blev ved med at himle op om, hvor god den var, så måtte jeg jo give den et forsøg mere. Jeg fandt ud af, at den virker den bedst i mit hår, når det er vådt. Jeg putter 2 pump i før jeg føntørrer håret, og det giver en lækker glans i håret. Hvis jeg putter den i tørt hår skal jeg være meget gelände med mængden, men den er god til de sprøde spidser, og heldigvis gør pumpen den nem at dosere i små mængder. Kan købes her.

Totally TLC Hydrating Mask med den medfølgende übercute badehætte, så varmen fra hovedbunden aktiverer hårkurens egenskaber. Denne hårkur skriger selfie opportunity. Kan købes her.

Perfectly Perfecting Wonder Overnight Recovery er en natkur til håret. Den fordeles i håret inden sengetid, og plejer håret natten over. Den trænger hurtigt ind og fedter ikke hovedpuden til. Om morgenen vasker du håret, og vupti! Blødt og lækkert hår. Denne hårkur var min testperson særdeles begejstret for, da det passer godt ind i hendes livsstil ikke at bruge så meget tid på den daglige pleje, men at det istedet kan klares over natten. Kan købes her.

VIND! Lige nu kan du vinde en lækker pakke med hele 7 hårplejeprodukter fra Percy & Reed. Det hele foregår ovre på min instagram. 


Om Percy & Reed

Paul Percy og Adam Reed, som står bag brandet, har to saloner af samme navn i London. Percy og Reed har i årevis arbejdet som celebrityfrisører overalt i verden. De har dog ikke ladet deres success stige dem til hovedet, og deres motto er “We take our work seriously – ourselves not so”. Det demonstrerer de fx med citater hængende rund om i salonerne med statements som “Pissing everywhere isn’t very Chanel”. Percy & Reeds design og illustrationer, som gør dem yderst insta- og badeværelseshyldevenlige.

Exit mobile version