lowcarb oppskrifter

Sprø og deilig rejesag

Her er en virkelig deilig og kaloririk rekesalat. Det er et flott alternativ til fete salater, som du finner i kjøledisken i supermarkedet, og det metter veldig bra pga. proteinene fra cottage cheese. Det er superenkelt og tar bare et øyeblikk å lage. Jeg spiser den til lunsj og til middag på de travle dagene

Denne gang har jeg serveret den på et spidskålsblad, som rulles sammen som en wrap. Jeg synes kålen og salaten komplimenterer hinanden rigtig godt, og det er en super måde at spise den sunde kål på. Det bør helt klart prøves 🙂

Til variation kunne forestille mig, at salaten også ville være super på et stykke groft rugbrød fra bagereneller en croissant, hvis man sådan virkelig har fortjent en lille treat 🙂

du må:
(2 personer)

150 g. pillede, kogte rejerdrænede (køb dem i lage og dræn dem eller tø frosne rejer op)
1,5 dl hytteost
0,5 dl. mayo
2 forårsløg
1 rød peber
1 håndfuld babyspinat
2 spidskålsblade
Salt, peber og citron

Hvordan gjøre det:

Hak forårsløg, rød peber og babyspinat fint. Rør sammen med rejer, hytteost og skyr. Smag til med salt, peber og citronsaft. Anret på midten kålbladet og start med at rulle fra enden, hvor bladet er tykkest, mens du bukker enderne ind, som hvis du skulle rulle en tortillapandekage.

Den kan holde sig til næste dag i en lufttæt beholder.

Enjoy! 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.