lowcarb recipes

Crunchy BBQ cashews

I often feel like a crunchy snack. I love salted almonds, which you will find a super good recipe her. I started to eat some cashews, but my taste buds bored quickly, if I have to eat the same. Therefore I experimented last night with a variation to my recipe for salted almonds, I instead just used cashews and added smoked paprika for a wonderful barbequesmag – they actually tastes very much like paprika chips!


Ingredients:
200 g usaltede cashewnødder
2 dl vand
3,5 spsk havsalt
1,5 spsk røget paprika

how to do it:

Put salt og vand i en gryde og lad saltet opløse sig. Når det er opløst, tilføjer du paprikaen og derefter nødderne. Lad det få en lille opkog og sluk derefter for blusset. Lad gryden stå med låg på i 15 min. Heat the oven to 150 grader. Sig vandet fra nødderne og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Sæt pladen i midten af ovnen i 20 minutter og lad dem derefter afkøle. Når de er kølet af er de dejlige knasende og sprøde.

Et lille tip, hvis man som mig, døjer med tålmodigheden: det går hurtigere hvis dutrækkerbagepapiret med nødderne på af bagepladen og lader dem lægge og køle af på køkkenbordet.

Nødderne er også rigtig lækre hakkede drysset over en salat.

Jeg lavede også en portion af de klassiske saltmandler. Opskriften finder du her

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.