Chrupiące orzechy nerkowca grillowania
Jeg har ofte lyst til en knasende snack. Jeg elsker saltede mandler, som du også finder en super god opskrift på jej. Jeg er begyndt at spise en del cashewnødder, men mine smagsløg keder sig hurtigt, hvis jeg skal spise det samme. Derfor eksperimenterede jeg i går aftes med en variation at min opskrift på saltede mandler, hvor jeg istedet bare brugte cashewnødder og tilføjede røget paprika for en dejlig barbequesmag – de smager faktisk rigtig meget som paprikachips!
składniki:
200 g usaltede cashewnødder
2 dl vand
3,5 spsk havsalt
1,5 spsk røget paprika
Jak to zrobić:
Put salt og vand i en gryde og lad saltet opløse sig. Når det er opløst, tilføjer du paprikaen og derefter nødderne. Lad det få en lille opkog og sluk derefter for blusset. Lad gryden stå med låg på i 15 min. Ogrzewać piec do 150 równiarka. Sig vandet fra nødderne og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Sæt pladen i midten af ovnen i 20 minutter og lad dem derefter afkøle. Når de er kølet af er de dejlige knasende og sprøde.
Et lille tip, hvis man som mig, døjer med tålmodigheden: det går hurtigere hvis du „trækker” bagepapiret med nødderne på af bagepladen og lader dem lægge og køle af på køkkenbordet.
Nødderne er også rigtig lækre hakkede drysset over en salat.
Jeg lavede også en portion af de klassiske saltmandler. Opskriften finder du jej |