Sallis Beautyclass - makeup-kursus

Sallis Beautyclass – makeup-kursus

KUN 11 PLADSER TILBAGE!
Goodiebaggen har en værdi af over 4100 kr!

Søndag d. 5. maj 2024 kl. 9.30-13.00 i København

Jeg afholder min første Beautyclass, et makeup-kursus, hvor du får en dybdegående hands-on undervisning i at lægge både en hverdagsmakeup og en aftenmakeup. Kurset er for alle, uanset om du er helt grøn indenfor makeup eller du er skønhedsnørd og bruger makeup hver dag.

Du vil igennem hele dette makeup-kursus sidde og lægge din egen makeup undervejs. Vi starter med at lægge en hverdagsmakeup og slutter af med en aftenmakeup. Processen starter selvfølgelig med mine top tips til den gode hudplejerutine og slutter med den modige læbestift samt setting af aftenmakeuppen for maksimal holdbarhed.

Hvad vil du opleve og lære på dette makeup kursus?

Du går hjem fra mit makeup-kursus med et kæmpe boost af inspiration, know-how og teknikker, som jeg bruger dagligt, og har samlet igennem næsten 20 års erfaring i skønhedsbranchen som model, makeupartist, skribent og skønhedsekspert.

Derudover får du også en overdådig goodiebag med produkter du har lært at anvende i undervisningen. Fordi andet ville ikke give mening! Du skal altså IKKE ud og investere en helt masse penge i produkter du mangler, for de fleste af de produkter, du lærer at anvende på dagen tager du direkte med dig hjem. På den måde er du rustet til at bruge alt hvad du har lært på kurset, når du står derhjemme foran spejlet.

——–

I goodiebaggen finder du bestseller produkter fra bl.a. Lancôme, Armani Beauty, IT Cosmetics,
Paula’s Choice, By Terry, Erborian, The INKEY List, Neglefeber, Bodyologist

til en samlet værdi af over 4100 KR.

——–

På Sallis Beautyclass vil du blandt andet lære

– At finde din rette foundation nuance
– Hvilke farvenuancer, der passer bedst til dig
– Øjenskyggeteknikker
– Dækning af mørke rander
– Kamouflering af rødme
– Hvordan du undgår du ‘pandaøjne’ og udtværet mascara
– Farveteori
– Contouring
– Hvordan du får makeuppen til at holde hele dagen (og aftenen!)
– Den rette hudpleje under makeuppen
– Hudtyper og hududfordringer
… og meget mere!

Det bliver en dag fyldt med luksus, læring og selvforkælelse. Sallis Beautyclass afholdes på en lækker location ud til vandet, og der bliver serveret lækre forfriskninger og lækkerier undervejs. På dette makeup-kursus kommer du med garanti til at hygge dig og lære en masse – uanset om du kommer alene eller tager en veninde under armen.

Medbring meget gerne din kosmetikpung og og hvad du har af pensler. Så kan jeg hjælpe med at kigge på om der er noget du mangler. Jeg giver også gerne råd til at få det bedste ud af det du allerede har.
Følg med i opdateringer om Sallis Beautyclass og sneak peaks af den overdådige goodiebag på min instagram lige her

Hvornår?

Den første beautyclass afholdes søndag d. 5. maj 2024 kl. 9.30-13.00

Hvor?

Frederikskaj 2, 2450 København SV
Der forefindes betalingsparkering på Frederikskaj 6, som koster 15 kr. i timen og bus 18 og 7A stopper 200 meter fra adressen.

Pris

En billet koster 1700 kr. per person. Prisen inkluderer goodiebag til en værdi af over 3100 kr. samt let forplejning og forfriskninger undervejs.

Køb din billet lige her

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.