I'm Salli skønhedspodcast - en podcast om skønhed

I’m Salli – en podcast om skønhed

Nu kan jeg endelig præsentere mit nye længe ventede projekt, min helt egen skønhedspodcast: I’m Salli – en podcast om skønhed.

Din vært bliver selvfølgelig mig, Salli Villefrance med input fra forskellige gæsteværter og gæster fra skønhedsbranchen. Podcasten udkommer ca. hver 14. dag, således at der mindst en gang i måneden kommer et fuldlængde afsnit hvor jeg interviewer eller taler med eksperter og influencere indenfor skønhed, hudpleje og make-up.

Derudover kommer der mini-episoder med spørgsmål fra jer lyttere, anbefalinger og lidt hyggesnak. Der kommer forskellige formater løbende, efterhånden som jeg tester podcast mediet.

Emnerne vil være indenfor skønhed, makeup, hudpleje, produkter, hår, og negle. Jeg vil også sideløbenende give lidt indblik i skønhedsbranchen og influencerbranchen og gøre dig klogere på hvordan hverdagen er her.

Alle episoder på podcasten vil være ledsaget af et indlæg her på bloggen med show notes. Det er altså her du finder alle links til produkter, andre detaljer m.m. som bliver omtalt i episoderne. Gå til show notes indlæggene her

Jeg er meget stolt over at have lanceret den første uafhængige podcast om skønhed, og jeg håber du vil lytte med!

Har du nogle ønsker til emner jeg skal tage op eller gæster jeg skal invitere med i podcasten, så skriv det endelig til mig enten her i kontaktformularen eller på instagram.

Lyt til I’m Salli – en podcast om skønhed på Spotify

Har du læst: Makeup børster – den store guide