Kunst,  Oplevelser

3 festdage for maleriet – min første kunstudstilling!

Idag har jeg været inde og aflevere mine malerier til min første kunstudstilling – forhåbentlig den første af mange! Malerierne skal udstilles i denne weekend i indre København, hvor kunstnersammenslutningen 2020 Vision laver en stor udstilling i Huset KBH, som ligger inde i det hyggelige Rådhusstræde. Udstillingen hedder 3 festdage for maleriet, og der vil være flere hundrede billeder på udstillingen.

Jeg har været ret sløj de seneste dage, og som dagene skred frem, nåede jeg liiige at blive lidt arbejdspresset, for det var hele ti malerier der skulle laves, men heldigvis havde jeg en klar idé om, hvad jeg ville have frem, så det gik strygende da jeg endelig kunne komme igang med arbejdet.

Jeg lavede to serier af billeder. Som man nok kan fornemme har jeg været inspireret af buddhisme og yogaen. I den anden serie fandt jeg min inspiration i teaterverden og det farverige sigøjnerunivers.

     

2020 Visions er en kunstforening, hvor konceptet er, at alle malerier måler 20×20 cm. De
laver forskellige udstillinger både i ind- og udland med danske og udenlandske kunstnere. Desuden har de også et netgalleri og et galleri på Østerbro. Tjek evt. deres side www.2020visions.dk

I løbet af de 30 dage vil der være masser af god musik, digtoplæsning og andre kunstneriske performances, som man kan nyde sammen med værkerne. Der var allerede gang i musikken her i aften, da der blev afholdt et lille event for kunstnerne. Stemningen var fyldt med glæde og varme – jeg vil varmt anbefale alle at kigge forbi. Entreen er selvfølgelig gratis, og man kan også nyde en kølig øl eller sodavand i deres hyggelige gårdhave.

Og lidt billeder fra processen:

Jeg håber, at I vil kigge ind og se de mange fantastiske malerier, som udstilles i løbet af weekenden. Jeg glæder mig ihvert fald til at kigge ind igen og nyde de gode vibes 🙂
Ciao! 🙂

2 Comments

 • Tina

  Hej Salli. Vi kigger lidt efter kunst og synes et par af dine billeder er rigtig fine! Maler du stadig?
  Mange hilsner
  Tina

  • Salli

   Hej Tina – velkommen til bloggen 🙂
   Mange tak for de pæne ord om mine billeder 🙂
   Ja, jeg maler skam stadig. Er I på udkig efter billeder, der skal udstilles?

   Hilsen Salli

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.