DIY,  Gode tips & guides,  Make-up,  Skønhed

At fikse knust pudder – en lifesaving guide

making pretty

Jeg har altid en ide om, at jeg gerne skal have en bronzer og lidt sager med i clutchen, så jeg kan klare en touch-up i løbet af aftenen, når jeg skal ud. Men hvad er det nu lige der sker, når man har det lidt for sjovt med lidt for mange drinks? Man taber før eller siden sin taske – og pudderen smadres… Derfor ville jeg ønske, at jeg havde vidst, at man faktisk kan fikse knust pudder.

Jeg surfede en dag lidt rundt, og fandt dette tip på en blog, som jeg desværre ikke længere kan huske navnet på. Det kommer til at spare mig for virkelig mange penge fremover.
Jeg synes, at det er for godt til at holde for mig selv, nu hvor jeg selv har testet, og kan sige god for tricket med at redde en knust pudder.

Du skal bruge:

  • Husholdningssprit
  • Pincet eller lign
  • Køkkenrulle
  • Din knuste pudder eller blush

Fremgangsmåde:

Knus din pudder så den er helt pulveriseret. Jeg gjorde det med en pincet, det var lige hvad jeg havde ved hånden.

Tilfør så lidt efter lidt husholdningsprit og rør godt rundt i massen. Start med en lille bitte smule, det må ikke blive alt for vådt! Min blev liiiige flydende nok, så jeg bruger lidt mindre næste gang.

Fold så et stykke køkkenrulle, og dup forsigtigt ovenpå, og lad papiret suge det overskydende sprit og overfladen jævnes ud. Jeg duppede 6-7 gange, men det afhænger selvfølgelig af, hvor meget sprit man har brugt.

Stil pudderen til side – uden låg – spritten skal kunne fordampe! Ca. et døgns tid. 

Blushen blev helt fast og fin igen, med samme konsistens som før den blev ødelagt. Jeg var efterfølgende opmærksom på om min hud reagerede på den, og der var ingenting at se. Så jeg vil sige, at det er nemt, genialt og safe to go:-)

Jeg lavede samme trick med en solpudder fra et andet mærke end blushen. Det fungerede lige så fint.

På bloggen hvor jeg læste om tricket stod der, at det også virkede med ødelagte øjenskygger. Det har jeg dog ikke selv afprøvet, men vil tro, at det virker lige så godt.

God fornøjelse med at fikse din knuste pudder og fortsat god dag! 🙂

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.