Karrierestil

Karrierestil – nyt modetema på bloggen

SUIT Jonathan Mueller via Compfight
Jeg har gjort det til min mission, at gøre det nemt for dig, at blive inspireret til altid at være moderigtig og velklædt på jobbet. Du har derfor her, det første indlæg i en serie omhandlende trends og stil for karriere- og erhvervsfolk. Ser du dig måske ikke lige dig selv som en high-powered karrierekvinde eller -mand, så skal du bestemt ikke føle dig udelukket. Der vil også komme indlæg, som hjælper dig med at finde et godt look til fx din jobsamtale eller eksamen.

Det kan godt betale sig, at gøre noget ekstra ud af denne del, når man skal præstere. Man udstråler nemlig selvsikkerhed og kompetence igennem sit kropssprog og sine bevægelser, når man føler sig godt tilpas i sit tøj. Dit udtryk påvirker andres førstehåndsindtryk af dig og det generelle indtryk af dig som menneske og det du præsenterer – hvad enten det er den virksomhed du arbejder for, den vigtige eksamen eller jobbet, der bare må blive dit. Andre menneskers anerkendelse af dig påvirker nemlig din evne til at præstere bedst muligt, og på den måde befinder man sig pludselig i en fantastisk, opadgående spiral. Når man klæder sig godt på, baner man derfor vejen til sin egen succes.

Jeg vil bl.a. servere inspiration og tips om sæsonens styles og accessories til både mænd og kvinder. Jeg vil desuden vise, hvordan du kan mixe og matche på tværs af eksklusive og mere prisbillige mærker, så der på den måde er mulighed for altid at være velklædt på jobbet, uanset hvilket budget du er på. Jeg vil opdatere med med disse temaindlæg et par gange om måneden, så du altid kan følge med i trends for den kommende sæson.

bobbi vie via Compfight

Lori Greig via CompfightHen3k Hen3k via Compfight

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.