Karrierestil,  Mode

Karrierestil: stilsikkert og feminint forår

Det er blevet tid til det første inspirationsindlæg til din karrierestil, og jeg har derfor håndplukket og nøje sammensat disse styles, for at stemme i med sæsonens største trends, der samtidig passer til en dag på jobbet. Som vi kan se på det dejlige vejr, så er foråret lige om hjørnet. Derfor synes jeg, at det er oplagt, at finde nogle outfits, som bringer forårsfølelsen endnu mere frem.

1

Når du er på farten

Jakke med print fra H&M Conscious Collection ca. 390 kr.
Turtleneck t-shirt fra By Groth set hos Costumcouture.dk kr. 250.- (ligenu nedsat til 175.-!)
Stiletter fra Sofie Schnor set hos Gottohaveit.dk kr. 1099.-
Taske fra DKNY set hos Nelly.com kr. 1895.-
Halskæde fra COS kr. 200.-

Dette outfit er oplagt til lange rejsedage, hvor du stadig ønsker at være stilfuld. Skal du ud og flyve eller på en lang togtur, så er det altså rarest at være klædt i tøj, som giver mulighed for at bevæge sig og være komfortabel. Men at være komfortabel behøver jo ikke betyde, at man skal give afkald på at være velklædt og stilfuld. Bukserne har et feminint snit, men er stadig løse og rare at have på. Det supermoderne snit bliver understreget af den marineblå farve, der er en af sæsonens hotteste nuancer. Farven marineblå er knap så “hård” i udtrykket som sort, og udtrykker sig nobelt.

T-shirten og jakken giver en lag-på-lag-effekt, så du har mulighed for at gøre dig mere bekvem eller varm alt efter behov på turen. Den tætsiddende, men bløde t-shirt er en smuk pendant i farve og snit til de mørke, løse bukser. Turtlenecks og høje halse ses alle steder i denne sæson, og tendensen er oplagt på jobbet, hvor der så er en passende mulighed for evt. at vise lidt mere hud på armene, nu hvor halsen er tildækket.

Tasken har en størrelse der kan rumme en laptop el. tablet, papirer eller hvad du ellers har brug for at medbringe – klik her for at se flere billeder og læse mere om den eller købe den. Den neutrale farve “desert” går til næsten alt, og så er jeg vild med, at den lige kan svinges over skulderen – noget som jeg ikke selv ville undvære i en taske, der skal bruge på jobbet og i hverdagen.

 

 2Når du skal være “på”

Hvid blazer fra Philosophy Blues Original set hos Gottohaveit.dk 999,-
Hvide bukser med vidde og pressefolder fra H&M kr. ca. 249,-
Marineblå “slåom” top fra H&M Studio Collection kr. 349.-
Grå stiletter i ruskind fra Paul Green set hos Sirup.dk kr. 1199,-
Ur Marc Jacobs set hos Nelly.com 2495,-

Dette sæt udstråler ubesværet elegance og profesionalisme. Hvid, marineblå, grå, ruskind og slåom-detaljer er en palette af mine favorittrends, og må siges at være nogle af nøgleordene for denne sæson. Forståeligt, for alle delene er klædelige på næsten enhver kvinde. Brug denne form for outfit, når du skal være i fokus – hvis du fx skal holde en præsentation eller et foredrag, har et vigtigt møde m.m. Jeg har valgt få, men lækre items, der udstråler kvalitet. Du behøver derfor ikke pynte dig med et utal af smykker, for tøjet taler for sig selv med sine lækre materialer og velsiddende snit. Uret, som du også kan finde her, er desuden så lækkert, at det nærmest er et smykke i sig selv.

Disclaimer: dette indlæg er hverken sponsoreret eller en del af en affiliateaftale med nogle af de nævnte webshops eller brands. Det er helt og aldeles ukommercielt, og du bestemmer derfor selv, hvor du laver et evt. køb af de viste produkter, jeg linker blot til, hvor jeg lige har fundet dem.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.