Uncategorized

Pinse og hot yoga

Håber, at I alle har haft en dejlig pinse! Beklager, at jeg har været vældig fraværrende her på bloggen… Jeg har haft hænderne fulde af skole, lektier, træning – og så skulle det dejlige vejr jo også nydes 🙂

Jeg går all in med min træning pt, og resultaterne skrider virkelig frem af – det er så fedt! Det er virkelig motiverende at man uden problemer kan skrue sig i sine strammeste jeans! Men det har været hårdt… Fuck, det har været hårdt! Og jeg er kun halvvejs:-)

Jeg træner i Senses på Vesterbro, som er et rigtig lækkert yogastudio. De har yoga, hot yoga, pilates, barretræning og løbeklasser. Jeg elsker stedet, som et vældig fokuseret på roen og velvære under træningen. Det er kotume, at man sætter mobilen på lydløs og sænker lydniveauet så snart man stiger ind af døren. Det gør, at man virkelig føler, at man giver sig selv ro, fokus og kærlighed. Det er i virkeligheden vældig zen… 🙂

Stedet er indrettet i lækre naturmaterialer og jordfarver. Det var desuden nomineret til “Byens Bedste” i kategorien Wellness, og det kan jeg virkelig godt forstå. Selvom man kampsveder og presser sig selv på løbebåndet eller i hot yogatimen, så går man virkelig derfra med følelsen af, at have gjort noget fantastisk for både sin krop og sit sind. Dette er også takket være de enormt kompetente instruktører, som virkelig giver sig tid til at svare på alle spørgsmål, som man måtte have til stillingerne og øvelserne.

Jeg kan kun anbefale jer at prøve det af, hvis I leder efter træning i den genre 🙂 www.senses.dk

Nå, det var bare lige en kort update fra mig det blev til denne gang. Jeg vil ud og nyde resten af min pinse med min skønne veninde – vi snupper en dinner and movie-date i aften. Vi skal ind og se The Great Gatsby… Glæder mig helt vildt til at se den!

Dejlig aften til jer 🙂

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.