Inspiration,  Oplevelser

Rundrejse på Sri Lanka – jeg kan ikke vente!

srilanka_3_Fotor_Collage

Min kæreste og jeg har bestilt en rejse til Sri Lanka, og jeg glæder mig som et lille barn! Når sommervejret er gråt og trist, så sætter jeg mig til at surfe efter smukke billeder af alt det, der venter os, og så er det pludselig ikke så deprimerende længere. Jeg tænkte derfor, at jeg lige ville dele de billeder med jer, som jeg sidder og måber over.


2

TAB6J5EA

Vi skal på en 14 dages rundrejse og opleve forskellige byer og områder på øen. Vi skal bl.a. ud og besøge et elefantbørnehjem, se en ædelstensmine, på madlavningsworkshop hos en srilankansk familie, på jeepsafari i Singhraja-regnskoven og meget mere.

srilanka_11 PLZNNRSX srilanka_8

ZKDBAEYM

I slutningen af turen skal vi dase på de alenlange palmestrande i Tangalle mens vi spiser saftige mangoer og sipper til frisk kokosvand. Jeg tror liiige det bliver til at holde ud!

srilanka_3Y5UO6QOE

Jeg kan næsten ikke tro, at jeg snart skal opleve alt – og så ovenikøbet med manden jeg elsker – hvor heldig har man lige lov til at være? 🙂

CDY54RDE VSCX2ADM

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.