Film og serier,  Oplevelser

3 gode bøger til juleferien

Bøger til julerien: Fra Afghanistan til dobbeltsengen

Juleferien er tid til familie, masser af hygge og god mad. Men der kan også være god mulighed for at læne sig tilbage, nyde en god bog og slappe af. Jeg har valgt 3 vidt forskellige bøger, der både er underholdende og lærerige til din læsning i julen.

 

ta-migTa’ mig af Joan Ørting

Jeg må indrømme, at Joan Ørting er en personlig favorit. Hendes direkte, sjove og pragmatiske tilgang til både parforhold, sex og selvbillede er fantastisk lærerigt. ‘Ta’ mig’ er ikke kun for kvinder, men for alle, som gerne vil være klogere på sex og parforhold (min kæreste har også haft stor fornøjelse af at læse den). Jeg har tit taget mig selv i at grine højt når jeg læser bogen – så er du advaret:)

 

Min CEO cookbook af Jens Moberg

En anderledes og meget lærerig bog – uanset hvad man har som arbejde.
Bogen er en minceocookbookfusion af kogebog, motivation, viden om træning og en spændende fortælling. Bogen handler om en topdirektør Sten og hans livstilsomlægning efter en blodprop, der næsten kostede ham livet. Hans fortælling om blodproppen er meget barsk, mens resten af bogen er varm og letlæselig. Bogen egner sig også fint som opslagsværk.

Bonus info: Bogen er også en god gaveidé til en du kender der måske arbejder for meget, eller trænger til et wake-up call.

 

ogbjergenegavgenlydOg bjergene gav genlyd af Khaled Hosseini

En dejlig roman omkring skæbne, familie og svære valg. Historien starter i Afghanistain. Romanen er opbygget meget anderledes og skifter hovedpersoner undervejs, men uden at være forvirrende eller uforløst i sin fortælling.

Du behøver ikke at være dybt fascineret af Afghanistan for at nyde bogen, tværtimod er alle Hossein Khalenis bøger rigtig gode for os, der ikke ved så meget om et ellers fascinerende land med en konfliktfyldt og spændende historie.

 

Dette indlæg hverken ikke sponsoreret

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.