DIY,  Gode tips & guides,  Make-up,  Skønhed

3 af 3: Det troede du ikke, at du kunne bruge bagepulver til // Matte neglelak

matte negle, bagepulver

Part 3: magiske matte negle

I det sidste indlæg i triaden om bagepulver-how-to’s vil jeg vise dig, hvordan du får et lækkert look på neglene ved at kreerere en mathedseffekt i din neglelak blot med et lille drys trylle(bage)pulver. Jeg elsker at lave lidt afveksling med matte negle.

Jeg håber, at de to tidligere indlæg i temaet har bragt nytte, og hvis du ikke allerede har læst dem, så vil jeg anbefale dig fluks at hoppe ind og se, hvordan du får blødt og glansfuldt hår, og hvordan du meget nemt får hygiejnen i orden i dine hårbørster. Alt sammen ved hjælp af lidt bagepulver.

At lave lækre matte negle med denne metode er nemmere end man skulle tro, ja, faktisk lidt som at trylle – og desuden også meget billigere, end hvis du skulle ud og investere i en mat lak!

Du skal bruge:

  • matte negle med bagepulverBagepulver
  • Pudderbørste – don’t worry, den lider ikke overlast!
  • Neglelak – jeg synes effekten kommer bedst til rette på mørke farver, men føl dig endelig fri til at eksperimentere

 

Sådan gør du:

  1. Læg evt. en underlak og derefter et lag af din valgte neglelak. Lad det tørre helt op. Læg et lag mere. Er dækningen god nok? Hvis ikke, så lad lakken tørre, og læg endnu et lag. Hvis den er, så gå videre til step 2 imens den endnu er våd.

2. Dyb penslen i bagepulveret

 

3. Mens lakken er helt våd ‘tapper’ på penslen, så du drysser bagepulveret ned over neglene. På denne måde fordeles pulveret jævnt. Hvis du hælder det direkte fra bøtten kan det ske at klumpe, og der er også et stort spild. Sørg for at dække hele neglen, også siderne – det du ikke dækker forbliver glansfuldt!

 

4. Efter 1-2 minutter drysser du pulveret af. Lad lakken hærde helt op, og skyld resten af pulveret af med lunken vand. 
mat lak og klar lak


 

Tadaaaa…!

Jeg synes, at matte negle giver en lækker og trendy effekt, hvor den shiney lak giver et mere divaagtigt look. Hver sit look til hver sin anledning!

Min neglelak er fra L’oreal og hedder Colour Rich Scarlett Vamp.

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.