Skønhed

GIVE AWAY! 100% naturlig konjac-svamp til din hudtype

Som lovet har jeg her en rigtig lækker GIVE AWAY til jer! Jeg er selv blevet helt vild med denne bløde og 100% naturlige svamp fremstillet af den japanske konjacrod. Den gør det let som en leg, at få smuk, blød og ikke mindst ren hud. Nu kan den blive din!

Konjacsvampen er lavet af 100% naturlige vegetabilske fibre fra konjacroden – en asiatisk kartoffelplante med gode hudplejende egenskaber. Ingen farvestoffer, ingen kunstige tilsætningsstoffer, ingen parabener. Kun en ren blød svamp som udelukkende indeholder nedbrydelige og naturlige mineraler, og derved gør du både din hud og miløet en tjeneste ved at anvende Konjacsvampen.

 • Svampens blødhed og pH-balancerende effekt gør den ideel til sart og sensitiv hud.
 • Din hud få en fantastisk glød pga. stimuleringen af blodgennemstrømningen.
 • Huden føles frisk uden at være tør på grund af svampenes fugtgivende funktion.
 • Brug den blot med vand, eller for ekstra renseeffekt, med dit yndlings skumrenseprodukt.

Svampen fås i flere varianter alt efter din hudtype:

 • Grøn thetil tør og sensitiv hud – med grøn te-ekstrakt er denne svamp perfekt til tør, moden og solskadet hud. Grøn te-ekstrakt er fra naturens side fuld af antioxidanter og beskytter derfor mod skadelig påvirkning fra frie radikaler. Den har også en gavnlig virkning på de kollagene fibre, som bevarer hudens elasticitet og har en tydeligt dulmende effekt på inflammation af sart hud, eller hud der har været overeksponeret for UV-stråler.
 • Forkullet bambustil fedtet, uren og acneplaget hud – indeholder forskellige mineraler, som absorberer overskydende olie på huden, hvilket forhindrer tilstopning af porerne. Bambuskul er også en naturlig antioxidant, som hjælper til at dræbe de bakterier i huden, der forårsager acne.
 • Neutral konjacalle hudtyper – konjacsvampen er fra naturens hånd basisk og skaber den perfekte balance i hudens pH-værdi samtidig med at den eksfolierer og renser huden grundigt. Desuden stimulerer den blodomløbet og hudens genopbygning uden at skade de sarte lag i overhuden.
konjac, tør hud, acne, uren hud, ren hud

Svampen bruges sådan:
Jeg holder den under vandhanen eller ligger den i blød ca. 30 sekunder, så den bliver blød og svampet. Jeg renser mit ansigt ved at massere med cirkulerende bevægelser. Den lækre svamp kan bruges blot med vand, men nogle gange, så vil jeg gerne have en ekstra renseeffekt, og så vælger jeg at bruge den med en ansigtsrens. Efter brug hænges svampen til tørre indtil næste brug.
Sørg for at give huden overtøj på – altså en fugtighedscreme eller olie 😉

Læs også om de 5 ultimative tips til lækker hud for flere gode råd!

Well well – konkurrencetid! 
En heldig kartoffel har mulighed for at vinde sådan en sag. Jeg stiller nemlig en konjac-svamp efter eget valg på højkant i en lodtrækning.

Sådan deltager du:

 1. Du skal være (eller blive) fast læser af bloggen på bloglovin’ lige her
 2. Skriv et blogindlæg om denne giveaway, for at få ét ekstra lod med i lodtrækningen og/eller del dette indlæg på facebook.
 3. Smid en kommentar herunder (husk at tilføje et link i din kommentar, hvis du har blogget om denne giveaway eller linket til opslaget på facebook), hvori du skriver hvilken hudtype du har, og hvilken svamp du gerne vil have, hvis du vinder. 
 4. Jeg trækker lod blandt deltagerne lørdag d. 28. juni kl 13 – vinderen bliver offentliggjort her på siden, så husk at kigge ind! 
 
Held og lykke! 🙂

35 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.