Inspiration

Glædelig jul fra mig til jer

IMG_1504

Jeg er netop på vej ud i bilen, for idag kører min kæreste, jeg og vores hund Nellie til Jylland for at fejre jul med vores familie. Bilen er pakket med hund, julegaver og pakkenelliker. Gemalen står og tripper utålmodigt i baggrunden, og jeg har netop sagt “liiige 5 minutter” for tredje gang…

Jeg synes faktisk de sidste dage i december har været ret stressende, og nu hvor feriestemningen er faldet over os, kan jeg pludselig mærke noget træthed komme snigende. Jeg er sikkert ikke den eneste der har det sådan. Men jeg glæder mig til nogle hyggelige juledage.

Jeg er også ret lettet over, at jeg er færdig med at pakke julegaver ind. Jeg har pakket julegaver ind siden noget der føles som 1. november, og jeg sad med de sidste igår! De første 14 dage elsker jeg det (faktisk var det som barn min store karrieredrøm at blive gaveindpakker i den lokale brugskunstbutik), og derfra bliver det ligesom efterhånden bare noget der skal overståes. Det kommer bag på mig hvert år, hvor mange gaver, der faktisk skal pakkes ind, specielt nu hvor de fleste butikker ikke yder den service længere.

julegaver

Den 23. december, altså i aften, skal vi være hos min svigerfamilie. Der skal spises julemad og pakkes gaver op og så gentager vi herligheden hos min familie på Fyn dagen efter.

Min mor har gjort rigtig meget ud af julemaden (igen) i år, og jeg kan afsløre, at menuen bl.a. står på kaviar & champagne, confiteret herligheder, haresteg, lækker vin i lange baner og jeg kunne blive ved. Vi er nok lidt nogle foodies i min familie, det indrømmer jeg gerne. Jeg har selvfølgelig bagt julekringlen som fik Facebook til at gå bananas, som vi skal nyde til kaffen når gaverne er pakket ud 🙂 Jeg vil selvfølgelig poste billeder på min Instagram af min mors overdådige tænder-i-vand-løbende julemiddag.

julekringle, julebag, kringle

Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til det hele. Ikke mindst til at nyde tiden med min familie, som vi jo ikke ser så ofte pga. afstanden.

Jeg håber også, at du er ved at være klar til jul. Måske du lige har en sidste arbejdsdag der skal klares, og måske har du som jeg, lidt tidligere juleferie. Måske en sidste julegave der skal klares inden imorgen?

Sådan i julens ånd vil jeg rigtig gerne takke dig for at være en del af min lille blog. Bloggen har virkelig fået vind i sejlene det sidste halve år, og det er jeg så utrolig glad for, og det havde den faktisk ikke fået uden dig. Det giver mig en kæmpe blog-gejst, at I derude har lyst til at læse hvad jeg skriver. Det kan jeg faktisk ikke takke nok for! Jeg har flere spændende ting i støbeskeen, og jeg glæææder mig som et lille barn, til at præsentere det for dig i det nye år.

Nå, nu kalder han igen. Så må jeg vist hellere komme afsted!

Rigtig god jul til jer og dem I har kær! <3

 

2 Comments

 • Helene

  Sikke et dejligt indlæg! Jeg stresser også altid de sidste dage op til jul med de sidste julegaveindkøb, indpakning og den slags, men så bliver det jo ekstra dejligt at slappe af, når julefreden sænker sig 😀

  Jeg glæder mig rigtigt meget til at følge med på bloggen i det nye år!

  Rigtig glædelig jul til dig og din familie!

  Tusind julekram, Helene 🙂

  • Salli

   Dejligt du kunne lide det, Helene!
   Ja, lige præcis. Den der ro der sænker sig når maden er spist og gaverne er pakket ud er virkelig dejlig 🙂
   Jeg håber, at I havde en rigtig god jul.
   Vi snakkes snart ved <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.