makeuplook winged eyeliner og røde læber
Gode tips & guides,  Hår,  Skønhed

Blødt og glansfuldt hår: skyl håret med eddike

Ja, du læste rigtigt… Skyl håret med eddike! Med dette gamle og enkle husmoderråd får du lækkert, blødt og glansfuldt hår på en super billig og hurtig måde.

At få den blankeste manke kunne faktisk ikke være meget nemmere med dette trick. Mat, stift og kedeligt hår skyldes nemlig ofte kalken, der er i vandet. I København, hvor jeg bor, er der er utrolig meget kalk i vandet. Det kan ses på alt, jeg vasker. Vasketøj, glas, badeværelsestarmatur – og selvfølgelig mit hår. Derved bliver det aldrig rigtig renset, når man vasker det.  Men det er der heldigvis råd for… Eddike. Det opløser nemlig kalken, og derved er det et fantastisk som middel som ‘kalkfjerner’ til alt, og ja, også til håret!

skyl håret med eddike

Fik du læst? Sallis Skønhedsskole | Primer – hvad er det og hvordan bruges det?

Skyl håret med eddike sådan:

Bland 1 del vand og 1 klar eddike (den til 10,95 kr i supermarkedet) i en stor skål
Når du har vasket dit hår med shampoo (eller med dette tip) og balsam, dyp så håret i eddikeblandingen, og hæld resten over det og lad det sidde et øjeblik.
Slut af med skylle efter med koldt vand – og bum, så er der smukt og glansfuldt hår for en slik!

Du skal ikke være bange for at håret lugter af eddike, lugten forsvinder når håret tørrer.

Eddike er faktisk fast inventar herhjemme til mange formål. Når jeg vasker tøj hælder jeg et skvis eddike i skyllemiddelsskuffen, det gør farverne på tøjet rene og klare igen. Det er specielt vigtigt at gøre det, når det er meget mørkt tøj, man vasker. En ekstra megabonus skånes miljøet, og når man som mig ikke kan tåle parfumeret vaskemiddel og skyllemiddel i det hele taget, så kan man stadig få blødt vasketøj 🙂

Prøv det, du vil ikke fortryde!

Fik du læst? Anmeldelse af Huda Beauty Rosegold Palette

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.