makeuplook winged eyeliner og røde læber
Gode tips & guides,  Hår,  Make-up,  Skønhed

December er dyr – bliv lækker til jul og nytår på budget

Så kom vi ind i december, og selvom det er årets hyggeligste måned, så er det sædvanligvis også den dyreste. For ikke nok med, at man gerne vil give gode julegaver til alle man holder af. Det er jo også dejligt med en ny læbestift og håret må også gerne være lidt ekstra til jul og nytår, ikke? Tilsammen bliver det hurtigt dyrt. Men jeg har her 7 budgetvenlige, ja, nogle endda næsten gratis skønhedstips til dig, så du kan få det hele.  

Smukt hår: 

Når håret skal være ekstra volumiøst og bouncy skal du først og fremmest rense din hovedbund for gamle styling produkter. Det gør du ved at følge denne guide – jeg lover dig, at dit hår bliver blødt og din hovedbund vil føles friskere end de fleste shampooer kan få den til.

Derefter skal du skylle det i denne eddikeblanding, som fjerner kalkrester i håret. Kalk sætter sig på alt, som bliver vasket. Særligt i områder med meget kalkholdigt vand (fx København), er det vigtigt at “afkalke” håret engang imellem. Det gør dit hår blødt og utroligt glansfuldt.

skyl håret med eddike

Lidt, men godt – til en god pris

Trænger du virkelig bare til at opgradere dit makeuplook til julens fester, men skal du stadig holde dig inden for julebudgettet? Det kan sagtens lade sig gøre! Nemlig ved at vælge de helt rigtige budgetvenlige makeupprodukter, for der er faktisk en række produkter som både er bedre og billigere end de dyre – find dem i indlægget her. Desuden er denne budgetvenlige concealer den bedste af dem alle, så ingen grund til at spendere mange penge der.

Skal det føles lidt luksus, så kan rigtig mange ikoniske skønhedsprodukter desuden købes i ministørrelser. På den måde kan du både få fingrene i lækre læbestifter, fantastiske mascaraer m.m. uden at sprænge budgettet. Se bare listen over de bedste skønhedsprodukter i rejsestørrelse lige her. Rejsestørrelser er iøvrigt musthaves i julefrokosttiden. Så kan du lige liste det hele med i clutchen.

Er det noget lidt mere omfattende som fx et contourkit eller en øjenskyggepalette, du er på udkig efter? Så find det i en facebookgruppe, hvor du kan købe andres skønheds-fejlkøb til meget rimelige penge. I denne gruppe er der særlige regler for stand og kvalitet, så du er sikret en masse gode makeupmærker og -produkter til gode priser.

Get crafty

Er yndlings blushen, pudderen eller highlighteren røget på gulvet og gået i en million stykker? Bare rolig, den kan sagtens reddes – dette tip gør den så god som ny, og har sparet mig for mange penge i årenes løb.

Som du kunne læse i det første budgetvenlige skønhedstip, så kan bagepulver bruges til mange ting, også til at forvandle din neglelak. Følg denne guide til, hvordan du giver din neglelak en mat finish lige her. 

Sidst, men ikke mindst, så elsker jeg denne lille DIY, hvor jeg viser, hvordan du med meget få redskaber og penge kan lave en sushimåtte om til en penselpung til makeuppenslerne. Det er også en sød og kreativ julegave- eller værtindegaveidé til en veninde eller søster. Tjek den ud: Sådan laver du din egen penseltaske – DIY

Hourglass Mineral Veil Primer

Psst… Er du kommet hele vejen herned, så fortjener du også at blive tippet om min all time yndlings julerøde læbestift. Nemlig den, som jeg har på på billederne. Til den fine pris af 100 kroner passer den ovenikøbet perfekt ind i julebudgettet. Find den her!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.