Mode

Julegaveidé: lingerie fra Marie Jo

undertøj fra Marie Jo

Her i december vil jeg komme med mine bud på gode julegaveønsker. Det er julegaveønsker, som du enten kan sætte på din egen ønskeliste, eller du kan lade dig inspirere til dine julegaveindkøb til en veninde eller søster. Personligt ønsker jeg mig altid undertøj, og derfor er det mit første kick af inspiration til dine julegaver.

Jeg modtog for nogle dage siden dette sæt fra Marie Jo. På den måde var det lidt som en tidlig julegave. Marie Jo har faktisk altid overgået mine forventninger til undertøj. Både hvad angår design og kvalitet.

Godt undertøj er for mig noget, som jeg faktisk slet ikke mærker, at jeg har på. Barmen skal sidde godt, og må gerne løftes, men uden at man føler sig ‘mast’. Trusserne skal være rare at have på og fremhæve hofterne på den smukkeste måde.

Lingeri af god kvalitet lader kroppen tage sig ud fra sin bedste side. Tøjet falder ovenikøbet også flottere med velsiddende undertøj som det inderste lag.

undertøj fra Marie Jo

undertøj fra Marie Jo

Dette sæt fra Marie Jo hedder Avero. BH’en er uden fyld, men den har alligevel en rigtig fin støtte. Jeg bruger str. 75E, og selvom jeg er godt tilfreds med mine bryster (de er trods alt ‘købt og betalt’, så det skulle jeg gerne være 😉 ) er det altid smukt med et lille løft.

Det er lidt et luksusproblem i forhold til i mine sene teenageår! Dengang synes jeg, at jeg havde for lidt, og jeg havde derfor svært ved at finde gode BH’er som kunne give mig lidt mere fylde. Well, jeg vil vel altid have hvad jeg ikke kan få. Jeg tænker dog også, at næsten alle undertøjsbrands har fået et noget rigere udvalg i den retning. Jeg husker ihvertfald ikke, at have haft så mange valgmuligheder af den slags for 10 år siden.

Den matchende trusse er en almindelig g-strings-trusse. Jeg elsker hipsters, men under tætsiddende tøj, så er en g-string mest usynlig. Materialet er også tilpas glat, så den er ikke afslørende under en stram kjole. Man kan dog også få hipsters og andre styles af trusser, der matcher.

Læs også: De største hårtrends 2016 // inspiration til din hårstyling

Sættet fra Marie Jo er et rigtig godt basissæt til hverdag. Det har et enkelt design, men de fine blondedetaljer spicer det lige op på en feminin måde.

Når det kommer til basisundertøj er det efter min mening der, du skal investere. Du har det sandsynligvis på flere gange om ugen, og når man finder noget, der sidder godt, så ønsker man jo at have det så længe som muligt. Derfor giver mening at spendere på kvalitet der, istedet for på det überfrække outfit til kæresten. Det skal man jo sædvanligvis ikke have på ret længe af gangen…. 😉 Når det kommer til den slags, så kan man finde mange hotte styles på Asos, Nelly osv. til meget rimelige priser.

Det er ikke just let at finde undertøj jeg tager på igen og igen. Men jeg har uden tvivl endelig fundet et sæt undertøj, som virkelig opfylder mine behov. Det sidder bare så godt. Hvis du endnu ikke selv har haft en Marie Jo-model, kan jeg kun anbefale dig at prøve det. Det er en oplagt julegave at skrive på ønskelisten.

Marie Jo forhandles bl.a. hos Trydé Andres, som også forhandler andre eksklusive mærker som Wolford, Simone Péréle, Calvin Klein og mange andre. De har en fantastisk service og hurtig leveringstid. Vil du gerne prøve undertøjet før du køber, kan du også hoppe i en af deres fysiske butikker, som dog alle ligger på Fyn. Du kan finde en butiksoversigt lige her.

BH’en koster 599,95 og trussen koster 299,95. Sættet kan også fåes i nude og hvidt.

undertøj fra Marie Jo

undertøj fra Marie Jo

DISCLAIMER: Trydé Andres har sendt mig dette sæt undertøj til test og derved efterfølgende at beholde. Derudover er jeg ikke blevet betalt for at lave indlægget. Alle synspunkter er mine egne. 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.