Ema ét Malina, salli villefrance, imsalli, Im Salli, mode, modeblog, skønhedsblog, dansk blog
Mode

På modeugevisit hos Ema ét Malina

Under sidste uges modeuge var jeg inviteret til kollektionsfremvisning hos designerduoen Ema Èt Malina. Det var en rigtig dejlig eftermiddag i smukke lokaler med overdådigt fashin, bobler og søde mennesker.

Ema ét Malina, mode, modeblog, modeuge, salli villefrance

Ema ét Malina består af Ema og Awa Malina, som er to unge kvinder i midten af tyverne. De mødte hinanden i L.A. da de under deres uddannelse, arbejdede for den samme smykkevirksomhed. De blev så motiverede af kulturen i virksomheden, at de slet ikke kunne lade være med at skabe deres eget. Med sig hjem tog de også inspiration fra Hollywoods glamourøse stil, som de overførte til deres eget design. Derfra gik det stærkt. De tog på messe i London og havde nærmest succes fra første færd.

Mødet med de to enormt imødekommende og passionerede piger var for mig virkelig inspirerende. Når jeg oplever mennesker, som ikke bare er dygtige til det de gør, men også på den måde brænder for deres ideer, så bliver jeg altid så varm og glad.

Ema ét Malina, mode, modeblog, modeuge, salli villefrance

Læs også: Karrierestil: stilsikkert og feminint forår

Jeg må sige, at jeg faldt ret hårdt for mange af deres styles. Derfor røg der også en nogle stykker fra efterårskollektionen med hjem til mit klædeskab. Deres kompromisløse kvalitetsbevidsthed, materialer og snit går rent ind hos mig og jeg har allerede forelsket mig i et par kjoler fra deres næste forårs kollektion.

Specielt den cremefarvede kjole var virkelig smuk. Den var noget af det første, som jeg fik øje på, da jeg kom ind i lokalet.

2

Ema ét Malina har et meget herskabeligt showroom på Amaliegade i København K, og jeg bliver altid helt salig og betaget af stuk, krummelurer og flotte tapeter, så det skulle I også lige se.

Jeg købte blandt andet en jakke, en blazer og en bluse. Blazeren er lavet af kalveskind med pels og har sådan en croco-struktur i sig. Den anden jakke er en lækker tyk, lun kvalitet, som jeg tror vil være god langt ind i efteråret.

Kjolen jeg har på, har den dejligste historie! Jeg har arvet den af min mor, som har arvet den af sin mormor Rita, altså min oldemor. Hun fik den lavet hos en skrædder, da min mormor og morfar i sin tid skulle giftes. Den er altså snart 50 år gammel, og jeg synes det er helt vildt, at den hænger i mit klædeskab. Den har et klassiske snit med en elegant bådeudskæring og korte ærmer – meget Jackie O, faktisk. Den er iblandt mine mest skattede ejendele, men da det er så gammel som den er, så sparer jeg den selvfølgelig, og har den kun på til særlige lejligheder. Jeg har desværre aldrig haft et tæt forhold til min oldemor, så derfor hænger jeg mig nok specielt i de minder, som jeg har fra hende.

I Ema ét Malinas efterårskollektion hang kjoler og bluser i lignende materiale, og jeg synes det er virkelig dejligt, at min kjole kan få en lille revival til mine nye jakker derfra. Øreringene har jeg fundet på eBay.

Ema ét Malina, salli villefrance, imsalli, Im Salli, mode, modeblog

Nederdelen er fra H&M og halskæden er af ældre dato og er fra Glitter.

Jeg er rigtig glad for mine jakker, og jeg går allerede og har fantasier om, hvordan mine børnebørn og måske endda oldebørn kan arve dem ligesom jeg har arvet min lille sorte kjole.

(Tak til min meget tålmodige og omsorgsfulde kæreste for at tage billeder<3)

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.