Karrierestil,  Mode

Karrierestil // Sofistikeret, cool og casual på kølige dage

Året er ved at lakke mod enden og i den forbindelse er det, om man kan lide det eller ej, unægteligt ved at blive køligere udenfor. Jeg er bestemt ikke typen, som er vild med kulden, så jeg prøver, at varme mig ved tanken om de lækre efterårskollektioner, der er poppet frem i butikker og webshops – heriblandt selvfølgelig også min egen 🙂 Vinteren er over os, og derfor synes jeg, at det var på tide med et nyt boost af inspiration til din karrierestil.

Jeg er ret inspireret af de smukker græskarer, som jo altid pryder omkring halloween, og blev derfor så forelsket i den gyldne, græskarfarvede skjorte fra Second Female. Der er bare noget dejligt og roligt over den farve, synes du ikke? Skjorten er lavet af 100% silke, så den er derfor garanti for, at du kan holde dig varm i den kølige tid.

Når det kommer til de gyldne toner, er jeg altid tosset med, at smide noget mørkeblåt/petrolium eller mørkegrønt til. Den farvepalette gør noget ved mig. Tasken fra Mango er bare helt perfekt til, med dens gulddetaljer, og der er plads til både laptoppen, tablet eller hvad du ellers bringer med dig mellem møder og til/fra arbejde.

I efteråret og vinteren sværger jeg altid til et par chikke sorte støvletter. Gerne nogle, som er hurtige at springe i, når man nu også skal have jakke, tørklæde handsker og what not på i farten også. Jeg har i den grad kastet min kærlighed på et par sorte af slagsen fra Gardenia, som altid er pålidelig, når det kommer til lækkerier til fusserne.

Believe it or not, så kører jeg faktisk – 40% på både dem jeg viser her og en hel række andre modeller fra Gardenia lige nu!

Mørkegrøn/petrolium skuldertaske fra Mango 
399,-
Græskarfarvet skjorte i 100% silke fra Second Female
Kr. 799,-
Marineblå bukser fra Rut&Circle 
Kr. 299,-
Pendant fra Golder med forgyldt hamsa
Kr. 179,-
Sort støvlette fra Gardenia 
Før kr. 1.199,00
Nu kr. 719,40
Minus 40%

Psst… Lille update: Jeg har jo været lidt fraværende her på bloggen. Det skyldes at jeg har ligget i ét stort flytterod. Jeg er nemlig flyttet sammen med min dejlige kæreste – men der har været utrolig meget arbejde med at rykke ud af min gamle lejlighed og ind i hans (som det jo altid er, men af en eller anden grund så har det virket ekstra vildt end når jeg har flyttet andre gange). Samtidig er det faldet sammen med en masse familietamtam, bryllup i svigerfamilien m.m. som også har taget meget fritid. Derfor fik blogget lov at hvile lidt i et par uger, så jeg undgik mere stress end højest nødvendigt 🙂 Jeg er dog så småt ved at være klar igen, og jeg nyder virkelig at være tilbage!

Det er jo også lige om lidt ved at være tid til at finde vinderen af giveaway’en, hvor jeg denne gang har sat makeup fra Bobbi Brown på højkant! 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.