Make-up,  Skønhed

GIVEAWAY: Vind lækkert makeup fra Bobbi Brown til en værdi af 395,-

giveaway på I'm Salli hvor du kan vinde makeup fra Bobbi Brown

Vinderen blev Henriette Bruun, som har fået besked via mail. Stort tillykke! 🙂

IT’S GIVEAWAYTIME! 

Nu kan du vinde makeup fra Bobbi Brown til en værdi af 395,-

Jeg synes, at det er på tide med en ny giveaway her på bloggen. Den sidste giveaway om de lækre cremer og andre gode sager var så populær, at jeg synes mine dejlige læsere igen skulle have mulighed for at vinde beauty-lækkerier. Jeg har derfor udvalgt nogle af mine efterårsfavoritter til jer til denne konkurrence.

Derfor kan du i denne giveaway vinde et makeupsæt fra makeupbrandet Bobbi Brown bestående af en Metallic Eyeshadow og en High Shimmer Lip Gloss til en værdi af 395,-. Nuancerne er klædelige for enhver, og de er perfekte til en smuk efterårsmakeup.

Læs også: Karrierestil // 11 lune jakker til efteråret

De bronze-brune nuancer er nemlig iblandt efterårets hotteste makeuptrends, så det er den perfekte mulighed for at opdatere makeuppungen med lækre kvalitetsprodukter, som giver dig sæsonens mest cool og forførende look.

Øjenskyggen en dyb gyldenbrun, der får dine øjne til at poppe, uanset hvilken øjenfarve du har. Den er super pigmenteret, nem at påføre og den bliver på hele dagen.

Den award-vindende lipgloss er en nude pink tone med guldshimmer, som optisk forstørrer dine læber, og giver dig et naturligt look. Den indeholder plejende vitaminer, så dine læber holder sig velplejede i det kolde vejr, som vi går i møde.

Nu til det vigtigste: hvordan du vinder…

Det er faktisk super nemt at deltage. Du deltager blot ved at følge bloggen på Bloglovin’. Men hvis du vil, kan du faktisk også forøge dine vinderchancer! Det gør du ved at følge mig på Instagram og/eller Facebook. Jeg skal selvfølgelig bruge dit navn og din email-adresse, så jeg kan få fat i dig, hvis du skulle være den heldige vinder.

Deltag i nedenstående formular:

[promosimple id=”81f2″]

Indlægget og konkurrencen er betalt af egen lomme, og er derfor IKKE lavet i samarbejde med Bobbi Brown eller andre.

8 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.