Make-up,  Skønhed

Earthy Coral Eyes med Make Up For Ever

makeuplook øjenmakeup med Make Up for ever af salli villefrance

Min fridag har stået på leg med nye produkter fra Make Up For Ever, som jeg fik med hjem igår. Jeg skal nemlig lave noget arbejde for Make Up For Ever i løbet af april og maj, så derfor krillede det i fingrene for at lege lidt med dem lige fra jeg slog øjenene op imorges. Makeupnørd? Guilty!

Hos Make Up For Ever er det all about colour, så inspirationen er lige hvad jeg har brug for. Jeg har nok haft det lidt for bekvemt og hyggeligt med min Urban Decay Naked2 palette, og har lidt glemt, at der er så mange lækre farver man kan boltre sig i. Men nu er sommeren lige om hjørnet, og så er det på tide, at fyre lidt op under farverne igen.

Dette look synes jeg dog stadig er ret wearable, og det er en fin måde, at give sin hverdagsmakeup et pop af farve. Huden er holdt enkel med foundation, concealer, en let bronzer og en diskret varmtonet blush.

makeuplook øjenmakeup med Make Up for ever af salli villefrance

Læs også: Sådan laver du din egen penseltaske – DIY

Jeg fik endelig mulighed for at teste Pro Bronze Fusion, som er en vandfast bronzer. Jeg har altid et problem med at få min bronzer til at holde dagen igennem, så jeg satser på, at denne gør jobbet. Den er iøvrigt super nem at blende!

Derudover har jeg fået fingrene i den nye og forbedrede udgave af Aqua Eye Pencil, der nu  hedder Aqua XL Eye Pencil, der er blevet ekstra vandfast. Jeg er helt solgt. Den er så blød og nem at lægge på – og den er så vandfast, at den nærmest ikke er til at få af igen. Jeg ved ihvert fald godt hvilken eyeliner, som jeg skal bruge til brudemakeupperne, som jeg skal ligge i løbet af sommeren 🙂

Produkter jeg har brugt:

Hud:
Primer: Hydrating Primer
Foundation: Ultra HD Foundation
Concealer: Ultra HD Invisible Cover Concealer
Pudder: Pro Finish Powder
Contour: Pro Bronze Fusion
Blush: Artist Shadow i Coral (S-748)

Øjne:
Øjenskyggeprimer: Eye Prime
Øjenskygger: Artist Shadow i Coral (S-748), Pink Brown (M-600) og Espresso (M-618)
Eyeliner: Aqua XL Eye Pencil i Brun (D-62)
Mascara: Excessive Lash i sort

Bryn:
Artist Shadow i Espresso (M-618)

Læber:
Ultra HD Invisible Cover Concealer
Lidt læbepomade

Alle produkter er fra Make Up For Ever.

Jeg glæder mig helt vildt til at arbejde for Make Up For Ever, og er du i løbet af den kommede tid i nabolaget, så kom endelig ind i til standen i Sephora Illum og sig hej til mig – det bliver så hyggeligt! 🙂

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.