Anmeldelser,  Make-up,  Skønhed

Urban Decay og Naked2 – mine første indtryk

urban decay, naked2, øjenskygge, øjenskyggepalette

Urban Decay er et amerikansk makeupbrand, som kom til Danmark tilbage i november måned. Jeg har indtil nu ikke haft mulighed for at få fingrene produkterne, og af en eller anden grund sprang jeg ikke lige i med begge ben efter lanceringen i Danmark. Men en Naked palette måtte jeg eje – valget faldt på Naked2.

Indlægget er hverken affiliate eller sponsoreret sponsoreret af hverken Urban Decay eller Magasin. Jeg har købt alle produkterne selv.

Fik du læst? Naked Heat fra Urban Decay – anmeldelse og første indtryk

Naked2 paletten

Jeg har længe haft øje på Urban Decays Naked-paletter og hørt så meget om dem. Spørgsmålet var derfor ikke, om jeg skulle have mig en af de smukke paletter – men hvilken én jeg skulle vælge.

Valget faldt på paletten Naked2, Eyeshadow Primer Potion Anti-aging og All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray. Settingsprayen lover faktisk, at holde makeuppen på plads i op til 16 timer, så forventningerne var høje. Jeg fik også et par prøver med hjem på lidt foundation, Naked Skin Bronzing Beauty Balm Broad Spectrum og en anden øjenskyggeprimer, nemlig Eyeshadow Primer Potion i farven Sin. Jeg kan desuden fortælle, at jeg ikke har haft andre øjenskygger op af makeupskuffen siden anskaffelsen af denne palette.

naked2palette2Øjenskyggerne i Naked 2 er vitterligt som en leg at lægge, og det er overraskende let at blende dem ud på øjenlåget. Selv de matte skygger er nemme at arbejde med. Matte øjenskygger kan efter min erfaring ellers godt kræve en ekstra indsats at blende, hvis jeg fx skal sammenligne med MAC øjenskygger. Men disse er meget nemme, og det var jeg overrasket over. Det gør også Naked2 enormt venlig til de, som ikke har så meget erfaring med at lægge øjenskygge.

Selve Naked2 paletten er fremstillet af tin, og før jeg stod med paletten i hånden så jeg det som et minus. Jeg frygtede, at det ville være en skraldet metalæske, som ville være upraktisk og besværlig når man fx skulle åbne og lukke den, og det tiltalte mig ikke rigtigt. Men paletten er fin kvalitet, og der er ikke rigtig nogle problemer i den retning.

Jeg er vild med farverne, som kan kombineres på mange måder for forskellige looks. Den bedste overraskelse er dog holdbarheden af øjenskyggerne! Første gang jeg prøvede paletten var før jeg skulle ud en lørdag aften. Jeg var afsted i 11 timer, og min øjenmakeup var perfekt hele aftenen og natten – den hverken aftog i farve eller lagde sig i globelinien. Dette er selvfølgelig i samarbejde med øjenskyggeprimeren og All Nighter Makeup Setting Spray. Jeg kan helt ærligt fortælle, at jeg ikke har haft andre øjenskygger op af makeupskuffen siden anskaffelsen af denne Naked2 paletten.

Fik du læst? De 3 største øjenbryns-bommerter (og hvordan du undgår dem)

Yndlingsfarverne er Half-baked og Tease. Half-baked ser endnu mere fantastisk ud med Primer Potion i farven Sin under. Det gør guldskyggen ekstra intens og får den nærmest til at stråle. Men jeg er nu også bare en sucker for en smuk guldøjenskygge. En anden favorit og allerede go-to-farve i paletten er den matte Tease. Den er god at lægge i globelinien som contour.

Eyeshadow Primer Potion og All Nighter Makeup Setting Spray

Jeg købte Eyeshadow Primer Potion i Anti-age version, da den efter sigende skulle lysne øjenområdet lidt mere op. Om den gør det ved jeg nu ikke, men den forbedrer helt bestemt holdbarheden og pigmenteringen af øjenskyggen. Jeg, som ellers i flere år sværget til Paint Pots fra MAC, men de har altså nu fået kamp til stregen.

Settingsprayen forsegler nærmest øjenskyggerne på mig. Jeg har endda testet øjenskyggerne på håndryggen, og brugt settingsprayen over og derefter gnedet og gnubbet med fingrene. Øjenskyggerne lægger 100% på sin plads, og det er bare så lækkert at vide, at ens øjenmakeup holder hele dagen. Jeg synes dog ikke, at den holder helt lige så godt på foundation og blush, som den gør på øjenskygge.

Både settingspray og øjenskyggeprimer kan i øvrigt købes i praktiske rejsestørrelser, hvis man vil spare lidt på budgettet eller på pladsen i makeuppungen.

Som I nok kan fornemme ud fra indlægget, har min debut med Urban Decay har været positiv. Jeg er meget glad for produkterne.

 

4 Comments

 • Monique D. Willer

  Uf hvor lyder det godt! Jeg er selv på jagt efter noget nyt make up og den Palette ser virkelig god ud 🙂 Tak for oplysningen smukke :-*

  • Salli

   Hej Camilla.
   Det er de virkelig også. Gør det, jeg tror altså ikke du vil fortryde det. Det er måske lidt at skal have op af lommen for hele paletten, men hvis man begynder at dividere prisen ud, så er vi altså nede i en nærmest latterligt lav pris pr. øjenskygge! Ja ja, der er jo mange måder at retfærdiggøre sin beauty-shopping-habit 😉

   Tak for det – og i lige måde. Du har fået et follow tilbage 🙂
   God dag til dig 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.