makeuplook winged eyeliner og røde læber
Make-up,  Skønhed

MAKEUPLOOK: CLASSIC DIVA – WINGED EYELINER OG RØDE LÆBER

Winged eyeliner og røde læber hører bandt min absolutte favorit makeuplooks. Det klæder nærmest alle, og jeg elsker specielt, når læbestiften har en anelse blålig undertone – bare lige nok til at gøre tænderne smukke og hvide. Rent optisk forståes.

Det er så rasende klassisk en makeup, der er til alle lejligheder. Hvadenten den skal ledsages af den lille sorte cocktailkjole, du skal på date, som nytårsmakeup eller sågar som brudemakeup.

Læs også: Ægte eller fake? Alt hvad du skal vide om eyelash extensions

Når jeg lægger winged eyeliner sigter jeg altid spidsen efter enden på mit øjenbryn eller min tinding alt efter hvilken effekt jeg ønsker. Så sikrer jeg mig at de bliver lige høje i hver side og symmetriske.

Jeg foretrækker at holde huden let og dewy, og bruger derfor kun et minimum af pudder. Det gør det knapt så barbieagtigt og mere sommerlet. Har du tendens til meget shine, så brug pudder i T-Zonen. Har du normal til tør hud ligesom mig, så spring den over 🙂 Jeg har udeladt alt hvad der er glimret for at holde makeuppen mere enkel og lade hudens glød være i fokus. Her giver både primer, foundation og concealer masser af glød med lysrefekterende pigmenter. Contour og highlight er i cremeform, hvilket jeg synes er aller smukkest i sommeren. Kun min blush, Rockateur fra Benefit (yndlings!), er i pudderform. Se under dette billede, hvilke produkter jeg har brugt til at opnå maksimum glød, knaldrøde læber, og en skarp winged liner.

makeuplook winged eyeliner og røde læber

TIP! Opnå en skarp kant på både din winged eyeliner og læbestift ved hjælp af en håndfuld vatpinde og en effektiv makeupfjerner. Så kan du rette til og gøre din winged eyeliner mere symmetrisk, hvis den driller 🙂 Jeg anbefaler spidse vatpinde og Bioderma Sensibio H2O.

Base:
Becca Backlight Priming filter
Becca Aqua Luminous Perfecting Foundation
Sephora Smoothing & Brightening concealer – 05

Contour/highlight:
Benefit Hoola Quickie Contour Stick
Gosh CCC Stick – Vanilla Highlighter
Benefit Rockateur Blush

Øjne:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti Age
Zoeva Cocoa Blend eyeshadow palette – jeg har brugt Substitute for love, Freshly Toasted, Pure Ganache
Kat Von D Tattoo Liner – Trooper
Max Factor Masterpiece Max Mascara

Bryn:
Benefit Precisely, My Brow Pencil – 6
Benefit Gimme Brow – 5

Læber:
Sephora Creamy Lip Stain – 01

Jeg sluttede af med et par sprits af Bioderma Hydrabio Mist SPF 30, som er dejlig kølende, fugtgivende og så sætter den makeuppen og giver masser af glød. Jeg elsker den!

makeuplook winged eyeliner og røde læber

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.