fenty beauty by rihanna
Make-up,  Skønhed

Fenty Beauty by Rihanna – Riri launcher egen makeuplinie i efteråret

Rihanna launcher sin egen makeuplinie til september. Det er usædvanligt lidt info hun deler omkring Fenty Beauty, men hun har meldt ud, at hendes makeup vil favne diversitet og til det klapper jeg til enhver tid i hænderne over.

fenty beauty by rihanna

Fik du set? Anmeldelse af Huda Beauty Rosegold Palette

Indtil videre er der teaset om et holografisk læbeprodukt, og da Rihanna for nyligt deltog i et Fenty Puma (hendes designsamarbejde med Puma) presse event blev hun spurgt til hendes highlighter. Se nederste billede. En fan var hurtig til at optage hendes svar på video: den var hendes egen, og at den var en hemmelighed indtil september. Videoen har siden floreret på de sociale medier og fået millioner af spændte fans til at spekulere. Hendes øjenskygge er jeg dog mere interesseret i. Det kunne ligne en super interessant nuance – i hvert fald én, som ikke rigtig ligner andet, vi har på markedet lige nu.

fenty beauty by rihanna

Rihanna lavet et partnerskab med Kendo, der også har brands som fx Kat von D og Marc Jacobs Beauty m.m. under vingerne. Med den portefølje er det svært ikke at have skyhøje forventninger Fenty Beauty, som sælges eksklusivt i Sephora! 😀

Det er ikke første gang, at Rihanna gør sig inden for makeup. I 2014 og 2015 havde hun et samarbejde med MAC, hvor særligt hendes læbestifter fløj af hylderne – også før undertegnede nåede at få fingrene i dem. Blandt andet læbestiften på nedenstående billede ræsede jeg alle MAC butikkerne igennem for at få fat i, men væk var den. En af hendes faste MAC favoritter er til gengæld Ruby Woo, som er en lækker mat, bright rød læbestift. Ruby Woo er også en af mine favoritter, så derfor er jeg super spændt på, hvad hun har i ærmet med Fenty Beauty til september!

Fik du set? De 3 største øjenbryns-bommerter (og hvordan du undgår dem)

fenty beauty by rihanna

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.