Inspiration,  Skønhed

Og vinderen af FØDSELSDAGS-GIVEAWAYEN er…

wishing a-5

Først og fremmest vil jeg gerne sige tusind tak for den overvældende interesse for min giveaway og ikke mindst for alle de dejlige fødselsdagshilsener I har skrevet til mig. Det varmede meget, og jeg har derfor glædet mig vildt meget, til at trække en vinder af konkurrencen!

I var heldigvis lige så begejstret for goodiebag’en som jeg selv er, og det vil jeg bestemt skrive mig bag øret til de fremtidige giveaways som jeg vil skyde afsted på bloggen. Men nok om det, lad os gå lige til sagen. Vinderen er…

ANYA ADORES

Stort tilllykke til Anya! ♥

Der var dog bare det, at jeg fik mange flere deltagere i konkurrencen end jeg havde regnet med, og jeg ville ikke skuffe så mange…

Derfor blev jeg blev fristet til at smide tre bonusgaver i puljen!

… og vinderne af bonuspræmierne bliver trukket på mandag. Så tjek ind igen bloggen på mandag, hvis ikke lige du at du var den heldige i denne omgang 🙂

Læs også: En dag på photoshoot

Jeg ønsker jer alle fortsat god weekend!

Kh. Salli

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.