Mode,  Skønhed

En dag på photoshoot

Du har måske set på bloggens facebookside og min instagram, at jeg for nyligt har postet nye modelbilleder rundt omkring. Før påske var jeg nemlig på photoshoot og opdatere min portfolio med lidt friske modelbilleder.


Fotografen, Jesper Kofoed, havde jeg ikke arbejdet med før, så jeg var rigtig spændt på hvilke billeder, der ville komme ud af shootet. Jeg stod selv for makeup, hår og styling, hvilket jeg ofte gør til shoots og modeljobs. Det kan faktisk være meget rart selv at have ansvaret for det, for så har man lidt større indflydelse på det færdige resultat. Det kan dog også være fedt at få andre øjne på, når man har en anden makeupartist/stylist med. Jeg er faktisk før blevet skubbet ud over nogle fashion-comfortzoner, når andre har stylet mig, og det kan være vildt inspirerende med andet input fra dygtige mennesker.

Læs også: New in – MAC // Lipliner ‘Stone’ & Mineralize Rich Lipstick ‘Touch The Earth’

Vi skød i ca. 5 timer, hvor vi vekslede mellem forskellige looks og outfits, som der var lavet et lille moodboard over på forhånd. Vi holdt et behageligt, men effektivt arbejdstempo, hvor vi fik afprøvet en masse forskellige ting og jeg ændrede makeuplooks og hår undervejs. Jeg synes, at jeg kom hjem med en række rigtig gode billeder og jo mere jeg kigger på dem, desto gladere bliver jeg for dem 🙂

I får et par håndfulde her:

MX1A5053MX1A4949

Fotografen Jesper er øvrigt et utroligt behageligt menneske, og jeg kan varmt anbefale andre at arbejde med ham. Han laver både fashion- og beautyshoots samt afholder forskellige fotoworkshops for andre fotografer og folk med interesse i at forbedre deres fotoskills. Jeg overvejer fx som blogger, at tage på en af hans workshops eller blot hyre ham til en-til-en undervisning for at blive lidt mere sikker i min fotografering.

Jeg er specielt glad for mit hår på billederne. Jeg var for nylig ude hos Wella og få lavet en lækker balayage, som jeg efterhånden har ønsket mig alt for længe. Jeg fik nogle gode produkter med derfra, som jeg brugte under shootet. Jeg skriver mere om produkterne og mit look om nogle dage.

MX1A5152

Planen var hovedsageligt at lave sort/hvid billeder, men der sneg sig lidt farve ind, indimellem. Det gjorde heller ikke noget 🙂

MX1A5597-2

 

Hold øje med min instagram, for der vil jeg løbende poste flere billeder fra mit photoshoot 😀

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.