volumen hårprodukter
Anmeldelser,  Hår,  Skønhed

3 hårprodukter, der redder dig fra flat, fedtet og kedeligt hår – testet og godkendt!

Jeg er altid på en evig søgen efter det næste fantastiske volumenprodukt. Det produkt, som er svaret på alle mine volumniøse hårdrømme. Derfor kan du være sikker på, at hvis jeg ser noget, som der står ‘volumen’ på, så køber jeg det fluks for at teste det af. Derfor har jeg efterhånden været igennem det meste på skønhedshylderne, og jeg viser her tre favoritter, som jeg har brugt længe og bliver ved med at vende tilbage til.

Har du læst: Anmeldelse: Redken Chemistry – giver slidt hår nyt liv

Det jeg altid søger er et volumen produkt, som giver volumen og let hold – særligt i hårrødderne, så det giver et godt løft i hårbunden. Men det må ikke fedte eller stive håret. Det er præcis det du får med disse 3 produkter, som jeg har testet, brugt og godkendt.

volumen hårprodukter

Redken Guts 10

Volume Guts 10 fra Redken er en volumengivende spraymousse, der tilfører håret godt med fylde. Det jeg synes der er særligt fantastisk ved Volume Guts 10 er at den giver lidt hold, men uden at stive håret, så du kan ikke rigtig mærke at du har styling produkt i håret.

Volume Guts 10 beskytter mod luftfugtighed og sørger for at håret ikke bliver kruset. Spraymoussen tilfører masser af volumen til håret, der hvor det ønskes, så du selv kan kontrollere, hvor du ønsker mere volumen. Jeg giver den altid lidt ekstra på baghovedet, for at få et ekstra løft.

For maksimal volumen anvendes Redken Volume Guts i håndklædetørt hår sektion for sektion. Påfør skummen ved hårrødderne for et rent volumen-boost eller i hele håret for endnu mere fylde. Føntør til sidst håret. Du kan også påføre Volume Guts 10 i tørt hår, hvis du ønsker at booste din volumen dagen efter hårvask.

Køb den her

Bumble and Bumble Pret-a-Powder Hårpudder

Pret-a-Powder er en gennemsigtig pudder, som er lige dele tørshampoo og hårpudder. Den giver en lækker volumen og sørger for at håret ikke ser fedtet ud. Den påføres i tørt hår fx direkte efter føntørring med Redken Volume Guts 10, og forlænger derved din blow dry. For at anvende Pret-a-Powder ryster du flasken lidt og derefter trykker du på den med “toppen” vendt op, og er vil komme en lidt pudder ud. Løft håret op i sektioner hvor du ønsker volumen og giv et let “pust” (den er MEGET drøj!) og masser det ind i hårbunden for at skabe øjeblik løft og evt genoplive gårsdagens volumen.

Køb den her

Nioxin Niospray Strong Hold

Nioxin er et hårmærke, som har specialiseret sig i, at lave hårprodukter, som skaber volumen og fylde i dit hår – også i hår der ellers slet ikke har det. Så hvis du har meget fint hår, så vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på Nioxin, da de laver rigtig mange gode produkter til at tackle hårtab og tyndt hår. Jeg har i perioder døjet meget med ekstrem fældning, og Nioxin har hjulpet mig rigtig meget.

Et produkt som jeg bliver ved med at bruge er deres hårlak, Niospray. Den har en teknologi, som simpelthen udvider hårets diameter, så håret både ser og føles kraftigere, når du bruger den. Du kan få den med medium hold og stærkt hold, så det er op til dig, hvad du ønsker af effekt. En virkelig god hårspray, som giver et ekstra volumenboost til fint hår.

Køb den her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.