Anmeldelser,  Gode tips & guides,  Make-up,  Sallis Beauty Obsession,  Skønhed

Concealeren, der giver dig det hele for den halve pris

Concealer er for mig et af de allervigtigste makeupprodukter, og medmindre du har ualmindelig perfekt hud, så er den det også for dig. Læs her om min nye favorit og min billedeguide til påførelse af concealer.

En god concealer er langt vigtigere end foundation, øjenskygge og eyeliner. Ja, jeg vil faktisk sige, at den kun toppes af mascaraen! Jeg mener, hvilket produkt kan ellers fake 3 timers ekstra søvn, dække bumseudbrud eller pigmentpletter og stadig få dig til at syne af nærmest intet makeup? Præcis. Derfor er en god concealer et absolut nøgleelement i min makeup – hver eneste dag.

 Læs også: Hvad 13 år i skønheds- og modebranchen har lært mig om livet

Den sidste måneds tid har jeg været mere eller mindre afhængig af en helt bestemt concealer. Den er ikke bare fantastisk til at dække og lysne mørke rande under øjenene og udjævne fine linier og hudtonen.

Den holder også hele dagen og så koster den under det halve af hvad andre makeupmærker tager for (ikke engang) tilsvarende standard. Du får ganske enkelt det hele for den halve pris.

Vi taler om Maybelline Eraser Eye Concealer. Den har længe kunnet fåes i USA, hvor den også har været rost til skyerne af diverse youtubere. Herhjemme har vi måttet vente på den, for den er først launchet i efteråret.

Den fåes i to farver (Light og Nude), hvilket jeg faktisk tror er min eneste anke. Please, Maybelline, kom nu med nogle flere nuancer, lad os ikke ekskluderer vores smukke ivories and ebonies.

Jeg har faktisk aldrig været den store fan af Maybelline – før nu. De seneste par år synes jeg nemlig, at de har oppet sig! Deres øjenskyggepalette The 24K Nudes kan jeg også varmt anbefale. Den udkonkurrerer ofte mine meget dyrere øjenskyggepaletter fra fx Huda og Too Faced, som koster næsten 4 gange så meget! Desuden er Maybelline ofte (og også lige nu!) på tilbud i Matas til -20%, så der er virkelig penge at spare.

Maybelline Eye Eraser Concealer

Emballage

Nogle vil sige, at applikatoren på Maybelline Eraser Eye Concealer, der er i form af en svamp, er uhygiejnisk og upraktisk. Men jeg ser helt ærligt ikke, at den er værre end en traditionel concealer i en beholder med en applikatorstav. Der kan bakterierne nemlig for alvor vokse nede i. Jeg arbejder ikke anderledes med denne end med nogen anden concealer, så jeg ser ikke nogen problemer med emballagen.

Med Maybelline Eraser Eye Concealer kan du i det mindste tørre tippen af og evt. rense den med noget desinficerende, hvis det er vigtigt for dig.

Læs også: December er dyr – bliv lækker til jul og nytår på budget

Påførelse af Maybelline Eraser Eye Concealer

Når Maybelline Eraser Eye Concealer skal påføres skruer jeg på den røde dimmer indtil den siger ‘klik’ efter par gange. Derefter dubber jeg med applikatoren i en V-form under hvert øje, lidt omkring næsefløjene og en anelse lidt på hagen. Se også på nedenstående billede. Derefter blender og dubber jeg den ud med en fugtig beautyblender eller bare med fingrene.

Maybelline Eraser Eye Concealer

Maybelline Eraser Eye Concealer kan købes på de fleste webshops til forskellige priser. Jeg har købt den to gange, og jeg fandt den til -20% i Matas. Køb den her, hvor der også er -20% lige nu – så koster den under 100,-!

På instagram og IRL har jeg fået flere spørgsmål om hvad jeg har haft på læberne de seneste dage. Det er faktisk den nye læbestift og lipliner fra Gigi Hadid x Maybelline. På hele læben har jeg lagt liplineren Erin og derefter læbestiften Taura ovenpå. De er behagelige at have på, og holder virkelig godt!

Husk at der er vinderchancer på min instagram lige nu, tjek det ud her <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.