Anmeldelser,  Hår,  Skønhed

Anmeldelse: Redken Chemistry – giver slidt hår nyt liv

Jeg har sommeren over været reddet af Redkens professionelle kurbehandling, Redken Chemistry. Redken Chemistry er en intens to-trins plejebehandling du får lavet hos frisøren, og du kan skræddersy den præcis efter dit hårs behov.

Læs også: Sådan bliver du skøn til brylluppet: guide til pleje af hår, hud og negle

Du kan vælge mellem følgende Redken Chemistry behandlinger:

Extreme Shot Phase for hår, der har behov for styrke. Særligt god før, imellem eller efter en farvebehandling. Højt indhold af protein styrker kemisk slidt hår og hjælper med at genopbygge de interne fibre
Color Extend Shot Phase anvendes på farvet hår. Plejer og beskytter farven mod at falme
All Soft Shot Phase for hår, der har behov for blødhed
Volumen Shot Phase anvendelig til både naturligt og kemisk behandlet hår som behøver et ekstra boost af volumen. 10% filloxane for langtidsholdbar fylde og struktur.

Ovenstående er første trin i behandlingen og andet trin, som hedder Shot Fix, bestemmes ud fra om du har kemisk behandlet eller naturligt hår. Behandlingen klares mens du alligevel får vasket håret og tager omtrent fem minutter.

Skræddersyet skønhed

De forskellige varianter kan som sagt mixes, så du skræddersyer din hårbehandling. Smart! Den kvikke læser vil iøvrigt bemærke, at Chemistry behandlingen læner sig op af Redkens plejeserier, der har samme navne som hver plejebehandling. Jeg er stor fan af Redken Extreme serien, særligt Extreme hårkuren, som jeg også nævner i mit sidste indlæg

Apropos skræddersyet… Skræddersyet skønhed er det nye sort, og det gælder både hårpleje, hudpleje og makeup. Det er fremtiden inden for skønhed, at du kan tilpasse produkter præcis efter dine behov.

Nå, tilbage til Redken Chemistry. Første gang jeg prøvede behandlingen var i Wooma Studio (her kalder de blot behandlingen for ‘protein kur’, og de bruger hovedsagligt Redken Chemistry Extreme), da jeg i efteråret skulle have lavet balayage og extensions. Mit hår var ikke totalt ødelagt, men alligevel kunne jeg se hvor sundt, lækkert og ikke mindst blødt det blev af Redken Chemistry behandlingen. Det var på trods af, at jeg også fik bleget spidserne.

Læs også: Hvad er balayage egentlig?

Derefter var jeg hooked, og jeg har over sommeren fået flere behandlinger. Både mit eget hår og mine extensions har haft helt utrolig gavn af det, og det bedste er, at jeg har formået at holde liv i mine extensions meget længere end hvad jeg troede var muligt.

For dig, som har slidte lokker efter sommerens sol og saltvand, så kan jeg kun anbefale at prøve en Redken Chemistry behandling.

Prisen starter fra 120 kr. for en behandling, men svinger meget fra frisør til frisør, og alt efter om du får lavet kuren i forbindelse med andre behandlinger, længde på dit hår m.m. 

Her kan du få Redken Chemistry

København V: Wooma Studio
Roskilde: Stender Roskilde
Odense C: Salon Capillum
Vejle: Salon No. 24
Holstebro: Helle Lund Hair Coiffure
Herning: Frenchi And Me
Århus C: Poul M
Aalborg: My & Holger
Randers: Hedegaards

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.