naked heat makeuplook
Make-up,  Makeuplooks,  Skønhed

Vampy Senorita – aftenmakeup med Naked Heat

Jeg så dette look for mig den anden aften inden jeg faldt i søvn. Jeg havde tænkt meget over, hvordan jeg kunne kombinere Sephoras bordeaux røde mascara med Urban Decays Naked Heat palette, og pludselig så jeg det for mig lige inden jeg gled ind i søvnen. En virkelig interessant oplevelse, og jeg er helt vild med, hvor edgy looket blev IRL.

naked heat

Som jeg skrev i det sidste indlæg, så er den metalliske trend over os, og der er rigtig mange metalliske øjenskygger på markedet lige nu til at opnå looket. Naked Heats øjenskygger er super nemme at arbejde med, og glider nærmest på uden man rigtig skal gøre så meget for det. Er du til et mere naturligt dagslook, så tjek det andet look ud, som jeg lavede med Naked Heat.

Fik du læst? De 3 største øjenbryns-bommerter (og hvordan du undgår dem)

Base:

Becca First Light Priming Filter
Becca Aqua Luminous Foundation i Light
Benefit Boiing Industrial Strength concealer i 1 & 2

På min hud ligger jeg først Becca First Light Priming Filter. Den giver glød under min foundation, lige som jeg godt kan lide det, og så lægger jeg et let lag af Becca Aqua Luminous Foundation med en kabuki foundationbørste. Herefter går jeg ind med Benefit Boiing Concealer med en beautyblender på alle de områder, hvor jeg har brug for ekstra dækning. Det giver et naturligt, men stadig fejlfrit look.

naked heat makeuplook

Contour + highlight:

Gosh CCC Stick ‘Vanilla’
Benefit Hoola Bronzer
Benefit Galifornia Blush

CCC Sticken fra Gosh er jeg blevet rigtig glad for når jeg virkelig skal skrue op for den cremede highlight. Den påføres på kindbenene, næseryggen, amorbuen og over brynet. Jeg blender den godt ind med fingrene. Herefter bronzer jeg med Hoola bronzeren, som også varmer mit ansigt op. Jeg slutter af med en lille smule Galifornia blush, for at give lidt farve i kinderne. 

Øjne:

Urban Decay Primer Potion Anti Age
Urban Decay Naked Heat
Sephora V for Volume Mascara ‘Masala’
Bourjois Contour Clubbing Eyepencil ‘Golden Dress’ – jeg tror den er udgået, men enhver anden bronzefarvet eyeliner kan bruges.

Læber:

Kat Von D Liquid Lipstick ‘Outlaw’
Gosh Liquid Matte Lips ‘Chinese Rouge’

Først ligger jeg Outlaw, hvor jeg definerer læbelinien på over- og underlæbe. Så dupper jeg Chinese Rouge på midten af læben og og blender Outlaw og Chinese Rouge sammen så jeg får et ombré look. 

Bryn:

Benefit Precisely, My Brow Pencil nr. 6
Benefit Gimme Brow nr. 5

Jeg fylder brynene let ind med blyanten, og fremhæver knækket på brynet for at give mine øjne et lille ekstra løft. Derefter fikserer jeg brynene med Gimme Brow, som også giver volumen og ekstra farve.

makeup look med naked heat

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.