eyelash extensions, vippe extensions
Gode tips & guides,  Make-up,  Skønhed

Hvilken makeup og makeupfjerner skal man bruge for ikke at skade eyelash extensions?

I sidste indlæg talte vi om eyelash extensions, og vi bliver lige lidt ved emnet endnu. Jeg har nemlig fået et par opfølgende beskeder fra jer, hvor der bliver spurgt ind til produkter, der kan bruges med de ny-investerede vipper. Jeg forstår godt, at I spørger, for det er ikke altid helt tydeligt hvilke makeupfjernere og makeupprodukter, som er uden olie. Men hæng på, for her kommer nogle bud.

Der er ingen tvivl om, at eyelash extensions er en ægte lazy-girl-opfindelse. Jeg eeelsker at rulle ud af sengen, gå ud på badeværelset og møde et par bambiøjne allerede før min morgenkaffe. Faktisk er eyelash extensions heller ikke så svære at vedligeholde, man skal bare lige vide hvordan. For der er altså lige lidt man skal vide omkring produkter og vaner. Vil du vide mere om, hvordan du skal behandle dine vipper, for at få dem til at holde bedst muligt, så læs mere her 🙂

Gå ikke glip af… Salli’s Beauty Obsession: mascaraen, der får dine vipper til at gro sig lange

Når jeg har vippe extensions bruger jeg til hverdag ofte bare en farvet dagcreme eller en BB-creme til huden, og så føler jeg mig faktisk klar til dagen. Du kan dog sagtens bruge makeup, der er dog et par ting man skal være opmærksom på…

Oliefri makeup og makeupfjerner

Makeup og makeupfjerner skal være uden olie, da olie som bekendt opløser limen. Jeg elsker Biodermas eller Garniers Micellar Water.

Brug en sealer istedet for mascara

Mascara kan være en heftig omgang for dine vipper. Det er svært at undgå at ‘gnubbe’ på vipperne, når mascaraen skal fjernes igen, og det kan de altså ikke holde til. Istedet anbefaler mange vippeteknikere at bruge en sealer. En sealer, som i grunden minder meget om en mascara, sørger for, at limen på dine påsatte vipper ikke optager så meget olie fra huden eller tager imod skidt og snavs. Sealers kan fåes både i en klar og sort udgave. Den sorte sealer er genial til dem, som har lyse vipper fra naturens side, eller som gerne vil have et mere intenst look.

eyelash extensions, vippe extensions, sealer

Vær forsigtig, når du fjerner øjenmakeuppen

Ikke noget med at gnubbe eller trække i vipperne. Jeg anbefaler, at vædde en vatpind med en oliefri makeupfjerner, og blidt stryge den om øjnene til alt makeuppen er kommet af. Jeg bruger som nævnt ovenfor gerne Bioderma Sensibio H2o Micellar Water, som er uden olie. Hurtigt og effektivt renser den makeuppen af. Bioderma Sensibio H2o Micellar Water er en fast bestanddel i både min egen makeupsamling og mit profesionelle makeupkit, og har været det i flere år. Den kan bruges på selv de sarteste hudtyper, og det gør den til et sandt musthave i makeupskuffen.

Bioderma, eyelash extensions

Aftagning af eyelash extensions – sådan fjernes de:

Hvis du ikke lige har haft tid til en opfyldning, kan dine eyelash extensions komme til at se lidt flossede ud. Du kan enten vælge at gå til din vippetekniker og få fjernet de sidste extensions, og hvis du bare har nogle få extensions tilbage, kan du også gøre det selv med olie.

Hvilken olie du bruger er ikke så vigtig, men når det gælder øjenomgivelserne foretrækker jeg alligevel at bruge en kvalitetsolie.

Sådan gør du:
Læg først en olievædet vatrondel på vipperne i en halv times tid, og lad olien opløse limen. Derefter masserer og nulrer du forsigtigt vipperne med fingrene. Sørg for at have godt med olie på fingrene. Hiv eller træk ikke i vipperne, for så risikerer du, at hive dine egne vipper af! Vent til limen er opløst af olien og de selv falder af.

Denne metode tager de fleste vippe extensions. Er der nogle der er meget genstridige, så anbefaler jeg at klippe dem til med en lille saks, så du ikke har vipper der stikker ud og er længere end dine naturlige vippehår.

Jeg vil godt advare om, at man kan føle sig meget nøgen, når man efter en periode med eyelash extension, får dem taget af. Det varer nok i nogle dage, og så vænner du dig til dit naturlige look igen 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.