Balayage,  Hår,  Skønhed

Sådan styler du balayage til nytår

sådan styler du balayage til nytår

Jeg har lavet et board på Pinterest med en masse inspo til håropsætning af balayage. Jeg vil nemlig komme med inspiration til nytårshåret til dig, der har balayage. Har du endnu ikke balayage, men måske går på overvejelsesstadiet, så tag også lige og tjek disse smukke hairdos. Jeg kan garantere for akut hairenvy!

Personligt falder jeg nok lidt i rutinen, når jeg skal ud. For mit vedkommende er det løst hår enten med krøller eller føntørret glat og så plejer jeg at give det et løft ved at toupere det i hovedbunden. Og tag ikke fejl, jeg elsker skam stadig det look.

Læs også: 5 ting du skal vide, inden du får lavet balayage // del 1

Der er bare noget ekstra festligt og kreativt over en lille opsætning. Desuden er du fri for at gå at rode i håret, fordi det (som mit aaltid gør!) ikke klasker sammen i løbet af aftenen. Med en updo, så sidder det jo bare, og du behøver ikke at skænke det flere tanker, når det først er sat.

Vil du gerne stadig have følelsen af at have længde på dit hår, så kan du ty til en half updo. Her sætter du den øverste del af håret op, og lader resten af håret hænge. Jeg synes, at en half updo er utrolig feminin! Jeg kan godt lide fornemmelsen af længde på mit hår samtidig med, at der sker lidt andet, end der lige plejer. Tjek de inspirationsbilleder jeg har fundet til dig lidt længere nede…

Læs også: De største hårtrends 2016 // inspiration til din hårstyling

Tekstur og accessories

Jeg elsker, at man give min balayage noget tekstur. Jeg synes, at det fremhæver farvespillet og nuancerne rigtig lækkert. Det er faktisk nemt, at give sin balayage tekstur når man laver en opsætning. Se bare mine Pins længere nede…

En aften som nytårsaften, hvor du måske fester lidt vildere og længere en du plejer, kan der jo være en stor fordel i lige netop det, you know 😉

Desuden har du jo mulighed for at tilføje et smukt hairpiece i form af en spænde, et hårbånd eller lign. Kun fantasien sætter grænser! Hår-accessories bliver super hotte i hårmoden i 2016, men tag da allerede hul på tendensen nytårsaften, hvor det om noget er tilladt med glimmer. Links med forslag til hår-accessories er lidt længere nede.

Psst… Musthaves til en håropsætning

Når du skal lave en flot og holdbar updo skal du bruge:

– En spidskam 
– Disse hårnåle – dem fra matas med nonslip er så gode. De bliver siddende i selv mit glatte hår!
– En god hårlak – dette er min ultimative yndlingshårlak fra Moroccanoil. Den gør altså bare noget. 
– Evt. et hår-accessorie – tjek lige disse styles fra Asos. Så smukke!

I dagene op til en stor fest som fx nytår, så forkæler jeg gerne mit hår lidt ekstra ved at sove med en god kur eller kokosolie i håret. Tjek også mine indlæg om alt du skal vide om at pleje din balayage her og her!

Jeg pinner løbende til boardet, så følg mig på Pinterest for at holde dig opdateret.

[alpine-phototile-for-pinterest src=”board” uid=”imsalli” board=”Balayage-Updos” imgl=”pinterest” dl=”1″ dlstyle=”small” style=”windows” shape=”rectangle” size=”600″ num=”18″ align=”center” max=”100″]

Besøg Salli på Pinterest

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.