Gode tips & guides,  Make-up

EBAY TIP: makeuptools, iPhonecovers og øreringe

ebay, makeuppensler fra ebay, cover til iphone 6s plus

Jeg ligger ikke skjul på, at jeg er en eBay-holiker af rang. Jeg vil derfor lige vise jer, hvad jeg har scoret på eBay på det seneste. Jeg er nemlig inde i en god stime lige nu. Kender du det? Somme tider er alt man bestiller det rene guld, og andre perioder, så får man bare bestilt det ene kiksede fejlkøb efter det andet…

Nå, men denne gang er det lidt en blandet landhandel med både smykker, makeup accessories og mobilcovers. Jeg har nemlig fået en iPhone 6S Plus af min kæreste, og den skulle selvfølgelig beskyttes og pimpes med nogle fine covers, og jeg købte lidt forskelligt, både for at undgå fejlkøb, men også for at have lidt at skifte imellem.

ebay, makeuppensler fra ebay, cover til iphone 6s plus

Jeg er faktisk blevet rigtig glad for begge covers, der er i ret god kvalitet, men den ene har den funktion, som jeg holder meget af, hvor den kan holde på dankort, sygesikring m.v. Virkelig praktisk… Medmindre man smider telefonen væk, for så smider man det HELE væk… Så der er det jo godt, at jeg er typen, der aldrig forlægger eller smider mine ting væk… 😉 Marmorcoveret finder du lige her og glimmercoveret finder du her.

Siden jeg begyndte at købe covers på eBay kan jeg simpelthen ikke lade være at blive helt forarget over de priser man ser i diverse elektronikforetninger osv. Jeg ved godt det er noget andet, men stadig. Jeg kunne ihvertfald ikke drømme om at give flere hundrede kroner for et cover længere!

mobilcover1

Penslerne er så bløde og virkelig gode til at blende. Den lille hvide bandit bruger jeg til påføre foundation og den flade bruger jeg til at blende cremecontour. Dem kan jeg virkelig anbefale – og så til den pris altså… Det er skønt 🙂 Foundationpenslen finder du her og contourbørsten finder du her.

ebay, makeuppensler fra ebay, cover til iphone 6s plus

Den lille pincetlignende dimmer er iøvrigt slet ikke en pincet, men den kommer til at erstatte et job, som min pincet har haft i årevis. Det er nemlig en false eyelash applicator – jeg ved ikke hvad det danske ord for den er? Anyway, den bruges til at sætte de kunstige øjenvipper på. Det er nemlig meget nemmere end at stå og fedte med fingrene. Om det er sådan et ‘need to have’ køb, det ved jeg ikke, men til under 5 kroner er jeg villig til at finde ud af det. You gotta love eBay 🙂 Find dimmeren lige her.

Øreringene troede jeg faktisk ville være lidt større end de er. Men de er nu fine alligevel. Jeg har dog ikke haft dem på endnu. Jeg kan godt lide den sammensætning af farver, og så er de mega billige! Find dem lige her.

DSC_0377red

Under min lille photosession midt i sofaen sprang vores lille baryler Nellie ind foran kameraet, og krævede lidt fame… Hun satte sig meget insisterende oven i alle sagerne og ville ikke hoppe ned før jeg havde knipset lidt billeder af hende… Så jeg lovede hende, at hun måtte komme med i dagens indlæg 😉

Jeg har ikke helt været på toppen de sidste par dage og Henrik har haft meget arbejde, så jeg tror hun følte sig en smule overset. Hun må være dronningen af subtle hints! Hun fik så en god gåtur, og jagtede blade i blæsevejret. Nu ligger hun her ved min side i sofaen og får sig en lur <3

Psst.. Er du blevet lidt hooked på det der med eBay? Så tjek denne facebookgruppe, hvor der blir delt gavmildt ud af tips og links på gode sager 🙂

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.