Gode tips & guides,  Hår,  Skønhed

En hestepiges staldtips til lækkert hår

IMG_3693

Selvom jeg måske ikke har skiltet med det her på bloggen, så er det bestemt ikke nogen hemmelighed, at jeg er gammel hestepige. Hele min barndom og ungdom er blevet tilbragt i stalde og på diverse stævnepladser i Danmark, Sverige og Tyskland. Derfor kan jeg heller ikke helt lade være med at smile indvendigt af den hype der pt. er af Mane ‘n Tail produkterne. For jeg brugte den nemlig både på mig selv og mine heste længe før de blev kendte i Danmark. Nu er de på nærmest alle pigers læber, og det er også med god grund, for de er rigtig gode! Det er dog ikke kun produkterne fra Mane ‘n Tail, der også er super gode til vores hår.

Faktisk lå min primære hårpleje i mange år i mit sadelrum, for en stor del af de produkter jeg brugte til mine heste brugte jeg også på mig selv. Jeg synes derfor, at jeg vil tippe jer om hvilke produkter, som OGSÅ er super velegnet til dit eget hår. Måske er du hestepige, og så kan du jo med god samvittighed købe lidt ekstra til dig selv, når du alligevel køber ind til hyppen 😉cowboy magic, hårpleje, hårserum1. Cowboy Magic:

En lækker og meget drøj serum med silkeprotein, der gør selv det mest filtrede hår regerligt. Jeg brugte Cowboy Magic i min ridetid til såvel hestehaler som til mit eget hår hver dag, for den var en fast del af både mine egne og mine hestes plejeprodukter.

 

2. Mane ‘n Tail

Mane ‘n Tail er som sagt vildt hypet i Danmark lige nu. Det er forståeligt, for det er rigtig gode produkter. Da jeg var yngre havde jeg hår så langt, at jeg kunne sidde på det, så det krævede ekstra omtanke. Jeg brugte dengang bl.a. Mane ‘n Tail shampoo og balsam. Af hollywood celebs der også bruger produkterne kan nævnes bl.a. Demi More og Jennifer Aniston. Nogle damer, som om nogen har sit act together, når det kommer til hår. Så dem lytter vi til. Mane ‘n Tail laver faktisk også håndcreme, hårkure og forskellige typer shampoo til forskellige behov. Mane ‘n Tail The Original koster kun 69,- pr. stk og det samme gør håndcremen hos horsecare.dk. Det må man bestemt sige er meget rimelige priser for så gode produkter! Mane ‘n Tail forhandles også hos Magasin, Matas og andre webshops.

absorbine, showsheen, cowboy magic, hårpleje, hårserum2. Absorbine Ultrashield Showsheen:

Eller bare ‘Showsheen’, som jeg altid bare har kaldt den, er en fantastisk spray, der både detangler, giver glans (uden at fedte) og modvirker statisk elektricitet. Den har ligesom sådan en smudsafvisende effekt, så hesten (eller dit hår) ikke er så modtagelig over for støv og snavs. Den giver en helt fantastisk glans – men den er ikke plejende. Så husk en god kur indimellem. Generelt er produkter fra Absorbine ikke at kimse af – kig også længere nede, hvor jeg taler lidt om læderpleje.

cowboy magic, hårpleje, hårserum, hårelastikker, hesteelastikker, elastikker, siliconeelastikker 3. Hesteelastikker:

Betaler du også i dyre domme for fx Blax elastikker, blot for at de bliver væk lige så hurtigt, som du kan sige… Ja.. Blax!? Så er disse hesteelastikker fra Horze.dk en betragtelig billigere løsning for dig. Altså 59,- for 1800 stk. Nej, de er ikke samme holdbare kvalitet som Blax. Men til den pris går det nok også. De kan iøvrigt både fåes i mørk og lys, så de blender ind i din hårfarve.

absorbine, showsheen, cowboy magic, hårpleje, hårserum, shampoo til blondt hår, blegende shampoo, hesteshampoo, mane 'n tail, quic silver shampoo, silver shampoo, lilla shampoo4. Silver shampoo 

Denne silver shampoo er den bedste jeg endnu har prøvet til at fjerne gult og grønt skær fra lys og hvid pels på mine heste. Min mor, som er lyshåret, har brugt den i mange år, og er rigtig glad for den, når hun fx får et grønt skær i håret pga. klorvand.  Quic Silver forstærker farven af håret ved optisk at ændre den måde, lyset blander sig med hvert hårstrå på. Shampooen indeholder hverken stærke kemikalier eller blegemidler, som gør håret mat og tørt. Den dybderensende effekt gør håret blødt og skinnende.  Quic Silver er mild og sikker, med den rigtige pH-værdi. Pas dog på med, at lade den sidde i for længe, for du kan altså risikere at håret får et blåligt skær.

absorbine, showsheen, cowboy magic, hårpleje, hårserum, shampoo til blondt hår, blegende shampoo, hesteshampoo, mane 'n tail, quic silver shampoo, silver shampoo, lilla shampoo5. Læderpleje

Det har godt nok ikke noget med dit hår at gøre. Men jeg vil dog alligevel tilføje en lille reminder om læderpleje. For som hestepige er det selvfølgelig en del af rutinen, at udstyret bliver plejet og pudset. Men har du overvejet, hvor flot din lædertaske, læderjakke, -clutch og -sko ville blive, hvis de fik samme tur? Farven opfriskes, læderet bliver blødt og beskyttet, og det får generelt sit nye look tilbage. Denne læderpleje fra Absorbine renser læderet samtidig med, at det plejer og gør det blødt, blankt, smuds- og vandafvisende. Et rigtig godt produkt her til vinter, for at beskytte sko, støvler, tasker og din læderjakke.

 

absorbine, showsheen, cowboy magic, hårpleje, hårserum, shampoo til blondt hår, blegende shampoo, hesteshampoo, mane 'n tail, quic silver shampoo, silver shampoo, lilla shampooHer er jeg 7 år gammel og er ved at vaske min dejlige Connemara-vallak Billy-Gin.

absorbine, showsheen, cowboy magic, hårpleje, hårserum, shampoo til blondt hår, blegende shampoo, hesteshampoo, mane 'n tail, quic silver shampoo, silver shampoo, lilla shampooHer er jeg 12 gammel med min Quarter Horse Ginger Revolution netop inden vi tog afsted til Tyskland til vores første Europamesterskab i Westernridning. Hun var verdens bedste hest og min bedste ven. 

absorbine, showsheen, cowboy magic, hårpleje, hårserum, shampoo til blondt hår, blegende shampoo, hesteshampoo, mane 'n tail, quic silver shampoo, silver shampoo, lilla shampoo

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.