hudpleje til mænd og kvinder, the ordinary
Gode tips & guides,  Hudpleje,  Skønhed

7 hudplejeprodukter både du og din mand vil elske

I det seneste indlæg skrev jeg om forskellen på mænd og kvinder – i hudpleje-øjemed vel og mærket. Jeg lovede også, at dele ud af de 7 mest populære produkter hjemme på vores badeværelse. Altså de 7 produkter, som både min kæreste og jeg, rækker ud efter morgen og aften. Selvom vi faktisk har ret forskellige hudtyper (hans olieret og min normal, men til tider dehydreret) så er disse nogle, som gør en stor forskel for os begge, fordi de indeholder nogle super gavnlige ingredienser, som kommer os begge til gode.

Da jeg mødte Henrik brugte han Matas’ herre-serie. Men den hjalp virkelig ingenting, og hans hud var olieret, skældende og blusset. Nu er hans hud pænere end nogensinde før, og fordi han mærker en effekt, har det været super nemt for ham, at komme ind i nogle gode hudplejevaner – så længe vi altså holder rutinen simpel! 

Derfor er min erfaring, at hvis man gerne vil hjælpe en mand på vej til for alvor at forbedre sine selvplejevaner, så er det nemmere, når det er convenient at bruge/dosere, effektivt, til at betale (for så længe de ikke helt har mærket fordelene ved en sund hud, så er de ikke altid villige til at spendere 450,- på en ansigtscreme), ikke er (alt for) lyserødt og heller ikke dufter af rosenblade og/eller regnbuer.

Derfor er vi også særligt glade for The Ordinary, for det opfylder nemlig alle de ovenstående krav. At dele hudplejeprodukter med manden i dit liv giver ikke bare mere plads i skabe og skuffer. Det giver med stor sikkerhed også en mere lækker og velplejet mand, og det er jo ikke noget, som vi kvinder plejer at klage over.

Hudpleje du og din mand vil elske:

Eksfoliering:

Pudderdåsernes T-Zone Peeling

Denne BHA syre fra Pudderdåserne er blevet en fast favorit herhjemme. Sidste efterår døjede jeg med en helt masse hudproblemer som bl.a. tilstoppede porrer, hudorme, forstørrede porrer, ujævn hudtekstur und so weiter. Jeg havde prøvet alt muligt, og det var først da jeg kombinerede denne T-Zone Peeling med The Ordinary’s Niacinamid-serum, at der kom bedring i min hud (og iøvrigt er den nu tilbage i sin gamle form).

Min kæreste elsker den også til hans olierede hud, hvor den også hjælper på indgroede hår efter efter barbering. Han kom for alvor igang med den, da Pudderdåserne i april kom med en limited edition ‘mandeudgave’ med grå etikette (selvfølgelig med fuldstændigt samme indhold som den lyserøde). Den er uden parfume, og konsistensen er som en lotion. 2 pump er nok til et ansigt, så den er også dejligt drøj i brug!

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

Glycolsyre er en AHA syre, der eksfolierer hudens døde hudceller væk og som resultat får huden mere klarhed og glød. Denne skintonic exfolierer skånsomt, men er mega effektiv, og det er en af de få produkter, hvor jeg kan se omgående effekt. Put lidt på en vatrondel og massér ansigtet med cirkulerende bevægelser. Jeg giver gerne lidt ekstra opmærksomhed til næsefløje, mellem brynene og panden.

Ansigtsserum

Niacinamide 10% + Zinc 1%

Hvis du endnu ikke har prøvet denne superhelt af en ansigtsserum, så er du gået glip af noget. Niacinamid er nemlig lidt af et hudpleje-vidunder. Niacinamid binder fugt og forfiner hudens tekstur. Den balancerer hudens produktion af olie, beroliger rosacea og udjævner pigmentpletter. Den har anti-inflammatoriske egenskaber, og kan anvendes på sart hud. Alt sammen super gavnligt for både mænd og kvinder. Oveni koster den lige under 45 kr. S.U.P.E.R.H.E.L.T.!

Ansigtscreme

Natural Moisturizing Factors + HA

Da man kun kunne få denne utroligt billige ansigtscreme i 30 ml. tuber købte vi altid 2-3 stykker hjem af gangen. Nu kan man endelig (yes!) få en større tube på 100 ml. til en endnu bedre pris, og vi kan slet ikke få armene ned. Den er super fugtgivende, trænger hurtigt ind og fedter ikke.

Solcreme

Filorga UV Bronze Body SPF 50+

Filorga UV-BRONZE Body spray er en solbeskyttelse for kroppen. Den modvirker tør hud, og har en opstrammende effekt på huden. Min kæreste og jeg havde den med på vores sommerferie i Albanien, og den gjorde et fantastisk job i at beskytte vores hud mod at blive forbrændt under Middelhavets sol, som ellers ville have gjort os totalt krebserøde. I konsistensen minder den om en let olie, som fordeler sig let med dens fine mist. Den giver et lækkert fugtet udseende til huden UDEN det blå-hvidlige skær, som mange solcremer ellers giver. Den absorberer hurtigt og dufter FANTASTISK.

Bodylotion

Juhldal Wonderlotion No. 5

Bodylotionen fra Juhldal er det, man kalder en ægte klassiker. Faktisk har Wonderlotion No. 5 fra Juhldal fugtet kroppe siden 1975. Den er elsket på grund af lette konsistens og effektive virkning. Den fordeles let og trænger hurtigt ind i huden, så man komme i tøjet i en fart efter badet – noget både jeg og min kæreste synes er rart. Jeg elsker den praktiske pumpe, som gør det let at dosere. Som jeg også har skrevet om i et tidligere indlæg, så sikrer det både længere holdbarhed og bedre hygiejne.

Antiperspirant

Clinique For Men Anti Perspirant Deodorant Stick

Denne antiperspirant er muligvis til mænd, men nu ved vi jo heldigvis godt, at der er no such thing. Det gode ved denne er, at den VIRKER! Men helt ærligt, er det ikke noget fis, at antiperspiranten fra Clinique til mænd er mere effektiv end den til kvinder? Jeg er ret sikker på, at jeg ikke er den eneste kvinde, der kan svede som en gris, og derfor er jeg trods alt glad for, at denne antiperspirant findes.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.