Gode tips & guides,  Hår,  Hudpleje,  Make-up,  Skønhed

Facebookgruppe til dig, der elsker high end makeup og beauty – til en god pris

makeup, skønhedsprodukter, salg af makeup, billigt makeup, billige skønhedsprodukter

Jeg elsker lækker makeup i god kvalitet, men ligesom alle andre, så har jeg ikke økonomi til at købe alt hvad jeg lige har lyst til. Derfor har jeg startet en gruppe på Facebook, hvor der er fokus på at sælge lækkert makeup og gode skønhedsprodukter til lige så gode priser samt at dele nyttige tips.

I gruppen må man spørge om alt, der er skønheds- og makeup relateret, og der er ingen dumme spørgsmål. Der er mange kvalificerede mennesker fra skønhedsbranchen i gruppen, så du kan med garanti få stillet dit behov, hvadenten det er for at gøre en god handel på lækre high-end skønhedsprodukter, eller hvis du har et skønhedsspørgsmål, som du har brug for at få besvaret.

Læs også: SALLI’S BEAUTY OBSESSION // Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir

Gruppen er for dig, som elsker kvalitets skønhedsprodukter, men som også gerne vil købe dem til en god pris. En del makeupartister sælger fx ud af deres makeupkits og der er derfor masser af annoncer med kendte mærker som Benefit, Chanel, MAC, Bobbi Brown, Anastasia Beverly Hills, Nars, Too Faced og mange flere…

Du er også mere end velkommen til at sælge ud af dine egne produkter derinde. For at give din annonce de bedste muligheder, så kan jeg klart anbefale dig at være tydelig med produktnavnet, din produktbeskrivelse og prisen, som du gerne vil have for det.

Jeg gør et stort arbejde med at administrere gruppen. Jeg synes nemlig, at det er vigtigt, at gruppen er en seriøs i den forstand, at man har overblik over annoncerne og produkterne, og at gruppen lever op til dens navn; High-end Beauty. Du vil derfor ikke kunne finde de mere almindelig drugstore-mærker som fx Rimmel og Gosh. Der er skam ikke noget galt med at sælge den slags videre, det er bare ikke denne gruppes formål.

Læs også: #MOTD: buskede bryn og lilla læber

Jeg kan kun anbefale dig, at melde dig ind i gruppen, så du kan tjekke den ud, og se om den ikke skulle være noget for dig!

Vi ses derinde <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.