Hår,  Sallis Beauty Obsession,  Skønhed

SALLI’S BEAUTY OBSESSION: Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir

IMG_0214

 Jeg har so far haft en kompliceret kærlighedsforhold til olier. Jeg elsker oliens mange egenskaber og gaver den giver til krop og hår, men jeg er er velsignet med et ret fint og meget glat hår, hvilket bare ikke altid gør det let, at finde hårprodukter – og slet ikke olier, der er med på det game. Men så fik jeg fingre i denne olie fra Wella. Den er en del af deres serie SP Luxe Oil.

Disclaimer

 

 

 

Det var da jeg var ude hos Wella og få lavet hår, at jeg prøvede Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir (hold da op et langt navn!) for første gang. Min opmærksomhed blev hurtigt fanget af den totalt lækre duft den har. Jeg kan slet ikke få nok – jeg ville faktisk ønske man kunne få en bodylotion med den duft. Jeg er bare vild med den. Det næste jeg tænkte, da frisøren kørte olien igennem de krøller hun netop havde lavet på mig var, at hun da måtte være småskør – det ville da med sikkerhed få krøllerne til at klaske sammen og falde ud i samme øjeblik. Men det gjorde de altså ikke, faktisk definerede de nærmest mine krøller, og jeg måtte sluge mine ord igen.

Det har hidtil været min erfaring. Olie tynger og i værste fald fedter mit hår, så det eneste tidspunkt jeg tidligere har kunnet bruge det, var når jeg alligevel havde fladet det med GHD’en. Men denne olie fra Wella er anerledes. Den giver blødhed og glans, men den tynger ikke mit hår, og så trænger den ind istedet for, at lægge sig som et fedtet lag udenpå hårstrået.

Læs også: Urban Decay og Naked2 – mine første indtryk

Når jeg sammenligner den med de få andre hårolier, jeg ellers har været glad for som fx Macadamia Healing Oil Spray, så synes jeg Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir giver mere fugt og glans – og dens egenskaber virker ligesom i længere tid. Selvom oliesprayen fra Macadamia også dufter dejligt, så er jeg som sagt ret forelsket i den dejlige duft af vanilie som denne olie har.

Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir indeholder bl.a. argan- mandel- og jojobaolie og er varmebeskyttende. Olien er iøvrigt en del af den nyere serie System Professional Luxe Oil fra Wella.

Olien er let at dosere, da den er med pumpe og så er den ret drøj i brug. 1 pump er rigeligt som en finish til det stylede hår. Jeg bruger den desuden i spidserne på håndklædetørt hår for at forkorte tørretiden, hvad enten jeg føntørrer det eller lader det lufttørre.

Jeg kan varmt anbefale denne olie, hvis du som mig har fint og glat hår som let klasker sammen.

Den vejledende udsalgspris for 100 ml. er 269,- men jeg har set den flere steder på nettet som fx Nicehair til omkring 150 kr. Den er bestemt pengene værd.

Jeg brugte olien, da jeg stylede mit hår til nedenstående billeder (læs om photoshootet her), og jeg synes det er tydeligt at se hvor blødt og lækkert den gør håret.

eBay, eBay tips, eBay jewellery, eBay smykker, smykker trends, smykker 2015, guldsmykker, armbånd, øreringe, jane kønig, pilgrim, halskæde

MX1A5008

Foto: Jesper Koefoed

Læs også: Urban Decay og Naked2 – mine første indtryk

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.