Make-up,  Skønhed

Vil du have en gratis makeupsession og en lækker goodiebag?

Jeg modtog dette tilbud, og jeg synes simpelthen, at det er for godt til at holde for mig selv, så det vil jeg altså dele det med jer. Elisabeth Arden vejleder dig til hvilke produkter og farvenuancer, der passer til netop dig i en 45-minutters hyggelig og uforpligtende makeupkonsultation i Magasin på Kgs. Nytorv. Desuden går du derfra med en taske fyldt med lækre skønhedsprodukter – what’s not to love? 🙂

Bor du i København, eller er du i København ml. d. 9/9 – 15/9-13, så skynd dig straks at booke en tid. Det er først til mølle, og de bliver altid booket hurtigt!

Jeg fik selv en session, da dette skønhedsevent var i foråret, og det var en rigtig god oplevelse med en meget sød makeupartist. Jeg fik masser af inspiration til min makeup og en dejlig goodybag med hjem!

Book din tid lige her! 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.