Eyeko Lash Alert Mascara
Anmeldelser,  Make-up,  Sallis Beauty Obsession,  Skønhed

Salli’s Beauty Obsession: mascaraen, der får dine vipper til at gro sig lange

Hvor slanke, sunde og smukke vi alle kunne være, hvis da bare fitnessmedlemsskabers, vitaminpillers og i dette tilfælde vippeserummers effekt indtraf, så snart man kørte dankortet igennem… Men ak… Jeg er en skovl til at huske at bruge den slags fast. Derfor er Eyeko Lash Alert Mascara som lavet til mig. Den indeholder den samme vippeboostende ingrediens, som de vippeserummer vi kender på markedet – og mascara glemmer jeg ALDRIG at tage på!

Jeg har i et stykke tid forsøgt, at få mine vipper til at vokse lidt længere og kraftigere. Hertil har jeg benyttet mig af én af de populære vippeserummer, der booster væksten af dine vipper, så de bliver længere og tykkere – vel og mærket kun hvis man rent faktisk husker at bruge den.

Gå ikke glip af… Har makeupskuffen overskredet udløbsdatoen?

Jeg beundrer dem, som husker at bruge den slags dagligt. Selv har jeg smidt håndklædet i ringen på den konto. Derfor elsker jeg Eyeko Lash Alert Mascara, som blandt andet indeholder Biotinoyl Tripepetide-1, der er én af de ingredienser, der har en dokumenteret effekt på øjenvippernes vækst, ved at gøre dem længere og tykkere.

Hvorvidt mascaraen er lige så effektiv som en god klassisk vippeserum ved jeg ikke. Men for mig er det bedste produkt altid det, som man får brugt, for det er det man får resultater ud af. Det gør jeg ikke med en vippeserum, så Eyeko Lash Alert Mascara med Biotinoyl Tripepetide-1 er til enhver til et bedre valg for mig, for det er den jeg bruger regelmæssigt.

Eyeko Lash Alert Mascara

Og effekten er tydelig. Jeg har testet Lash Alert næsten dagligt i lidt over 3 måneder. Særligt den seneste måned, har jeg fået en del uopfordrede kommentarer på mine vipper. Jeg havde selv bemærket, at det var som om, at de så længere ud. Jeg var dog lidt i tvivl, om det var mig, der blot håbede på en effekt, eller de rent faktisk var længere. Men da min mor, kollegaer og klienter begyndte at nævne mine vippers længde var der ikke længere nogen tvivl. Den virker! Hurra 😀

Jeg skulle dog lige lære at styre børsten, som er lidt anderledes end mine sædvanlige favoritmascaraer. For mig var tricket at påføre den i tynde lag over flere omgange, for ellers klistrer mine vipper sig lidt sammen. Med to tynde lag giver den et fint hverdagslook.

Gå ikke glip af… Makeup tutorial: Huda Beauty Rosegold Palette

Nu behøver jeg ikke længere, at slå mig selv oven i hovedet for at glemme at påføre vippeserum. Så længe jeg bruger Eyeko Lash Alert Mascara, så kommer de lange vipper helt af sig selv. Ovenikøbet kommer den i en emballage man kan klemme på, så du kan få hele mascaraen ud af produktet. What is not to love?!

TOP TIP! Prøv at bruge 2 forskellige mascaraer ad gangen. Når du påfører fx en længdegivende mascara og en volumenmascara efter hinanden, så får du de flotteste dukkevipper med effekten fra begge typer mascaraer.

Eyeko Lash Alert Mascara koster 180 kr. hos StyleBox og Matas

Produktet er sendt til mig til test, men mine holdninger er stadig helt mine egne og upåvirkede. Jeg er ikke blevet betalt for indlægget. 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.