Hår,  Skønhed

Huge haul! – Hårprodukter


Hårpleje, hår, hårprodukter, loreal, lanza, schwarzkorpf, osmo, loreal tecniart, argan, styling, skønhed

Den anden dag købte jeg “lidt” ind til min beholdning af hårprodukter (jeg manglede! altså… lidt!), og jeg deler her med jer, hvad jeg allerede bruger i min hårstyling for at få fyldigt hår samt nogle produkter som er nye for mig.

Selvom det måske ikke altid er nemt at spotte, så har jeg faktisk ret fint hår. At det ikke ses så godt, skylder jeg helt klart mine gode hårprodukter tak for! Jeg har efterhånden prøvet min andel af volumenprodukter af på mit hår, og er endelig ved at have fundet noget, som virkelig virker for mig, men jeg er selvfølgelig altid nysgerrig efter at afprøve nye gode sager. Derfor har jeg denne gang købt en blanding favoritter og newcomers.

Jeg var løbet tør for shampoo og balsam, så jeg prøver nu nogle, for mig, nye produkter fra L’anza. Jeg har før brugt andre shampooer fra L’anza, men aldrig nogle af deres volumenshampoer. Valget faldt på L’anza KB2 Bodify shampoo og balsam. Jeg glæder mig til at prøve dem af – duften er dejlig!

L’oreal Techni Art Volume Lift køber jeg nu for 3. gang. Denne gang bestilte jeg endda to af dem! Jeg elsker dens evne til at give løft, volumen og bevægelse til mit hår helt uden at fedte eller tynge det. Dette er det eneste produkt, jeg har prøvet, som holder hvad det lover. Alle andre lignende produkter gør håret fedtet, tungt og mat. Men ikke denne rootlifter – jeg har aldrig prøvet bedre, og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden den. Den kan varmt anbefales, hvis du som mig har mange, men fine hårstrå.

Jeg bestilte en skum mere fra samme linie. Den hedder Techni Art Full Volume. Uh, det lyder lige som noget for mig! Jeg kan næsten ikke vente med at prøve den. Eftersom jeg er så vild med dens ‘lillesøster’, så er forventningerne selvfølgelig skyhøje. Jeg håber den kan indfri dem, så jeg kan føje endnu en favorit til listen.

Jeg bestilte også to nye hårlakker. Den ene er fra Schwarzkopf Silhuette-serien og er en hårlak som giver løft og volumen med et stærkt hold. Den glæder jeg mig til at prøve!
Den anden hedder L’oreal Techni Art Fix Design. Min frisør har brugt den på mig nogle gange, og da jeg elsker våde hårlakker (pumpelakker) så røg den også med i kurven. Den har også en god duft og et rigtig godt hold. Jeg kan rigtig godt lide det tekstur-look, som man får forærende, ved at kramme en våd lak i hele håret. Det er rigtig godt til 2. dagshåret!

Jeg var også løbet tør for en hårolie. Eftersom min hårtype tynges let af produkter, er det vigtigt, at jeg vælger en let olie, som trænger let ind og ikke fedter. Jeg har længe kigget på OSMO Essence Berber Oil Light. Den indeholder arganolie, giver glans og pleje samt modvirker krus. Den kom også i kurven denne gang. Første indtryk er rigtig positivt, og herren i huset spinder som en mis, når han dufter til mit hår, så den er godkendt 😉
Jeg plejer at sprøjte hårolie i håndklædetørt hår og så føntørre det ind sammen med min rootlifter – altså L’oreal Techni Art Volume Lift . Det giver en super glans og volumen!

Jeg er vild med struktur i mit hår, så derfor købte jeg også L’oreal Art Constructor. Produktet lover volumen, hold og strukter, og har et HOT-system (Heat Optimising Technologies). Det betyder, at dens egenskaber bliver forstærket med varme. Jeg forestiller mig at krølle mit hår, sprøjte produktet i og derefter føntørrer med diffuser med hovedet ned ad. Det tror jeg vil give et lækkert, fyldigt sommerlook 🙂

Sidst men ikke mindst manglede jeg her i sommersolen lidt hårpleje til efter standturene. Jeg valgte L’oreal Solar Sublime Masque, som skal nære mine lokker, når solen har været lidt for hår ved det. Der er UV-filter i, så jeg vil også kramme lidt i spidserne inden jeg smutter til vandet 🙂

Alle produkterne købte jeg hos Nicehair.dk.

— Disclaimer: Jeg har selv betalt for de omtalte produkter —

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.