Oplevelser,  Rejser

Kærlighedsweekend i Warszawa

warszawa, i'm salli, salli villefrance, rejse til warszawa

I weekenden var tog min kæreste og jeg på en lille getaway til Warszawa. Vi har begge haft en ret stressende sommer med meget at se til, så at komme lidt væk og nyde hinanden var helt sikkert tiltrængt for os begge to.

Lige siden vi mødte hinanden har vi faktisk nydt transporttiden lige så meget som resten af ferien. Det der med bare, at sidde i bil, tog, fly og så videre sammen, uden at behøve (eller kunne) gøre andet end at nyde hinandens selskab, er noget vi begge er store fans af. Det er utrolig mindfuld,t og det inviterer ofte til nogle gode, nærværende samtaler. Derfor havde jeg faktisk glædet mig rigtig meget til flyveturen derned.

Min lækre mand sidder og læser ‘Find hjem til dig selv’ af Jon Kabat-Zin i flyet… Føler mig decideret heldig ved det syn!

Vi havde ikke de vilde konkrete planer om hvad vi ville se og gøre når vi nåede frem. Det eneste, der var planlagt hjemmefra var shopping, gode spiseoplevelser og afslapning på hotellet. Og det fik vi helt sikkert indfriet.

Vi havde bestilt overnatning på Radisson Blu Sobieski, som jeg iøvrigt varmt anbefaler. Jeg har også tidligere boet på Radisson Blu i Pragh og Oslo, og det er generelt nogle dejlige hoteller. Der var styr på det hele vejen og generelt vi fik en rigtig god service med late checkout og bagageopbevaring. Man tror det måske ikke, men Warszawa og Polen generelt har faktisk nogle rigtig gode spisesteder – og til ca. det halve af prisen af hvad samme standard koster herhjemme. Det nød vi rigtig godt af, hvor vi blandt andet spiste spansk og libanesisk. Yummy!

Den spanske restaurant bød på fantastiske tapas og den lækreste, silkebløde spanske Merlot. Jeg følte mig meget forkælet! På det libanesiske sted fik vi bl.a. serveret en lækker tartar og nok den bedste hummus jeg til dato har smagt.

Processed with VSCOcam with f2 preset

I Polen er det utrolig billigt at gå til frisør og i skønhedssalon. Derfor hoppede jeg en tur til frisøren for at få klippet spidser. 212 danske kroner gav jeg for vask, klip og styling. Det kan jeg ikke klage over. Frisøren var dygtig og det er den bedste klipning har har fået længe. Af shopping blev det til lidt tøj og en del makeup. Jeg er nemlig ret begejstret for det polske makeupbrand Inglot, som man også i en periode kunne købe i Danmark. I Polen er det ligesom mange andre polske skønhedsbrands dog utrolig billigt. Det ligger langt under halv pris af fx MAC, og rigtig mange af deres produkter er samme kvalitet – nogle endda bedre, som fx deres læbestifter. Det er iøvrigt en ny læbestift fra Inglot, som jeg har på på det nederste billede. Jeg er helt vild med farven! Men det vil jeg kommer nærmere ind på i et andet indlæg.

Inglot, salli villefrance, i'm salli, warszawa, balayage, ombre

 

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.